Nurgül Yeşilçay'dan eski eşi Cem Özer'e ağır sözler! Kimse beklemiyordu

Nurgül Yeşilçay'dan eski eşi Cem Özer'e ağır sözler! Kimse beklemiyordu

Nurgül Yeşilçay son verdiği röportajla gündemi alt üst etti. En çokta eski eşi Cem Özer bu sözlere çok kızacak

Geçirdiği kaza sonrası setlerden uzak kalan Nurgül Yeşilçay magazin gündeminin en çok merak ettiği isimlerden biri. Başarılı oyuncu son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alıyordu.

KAZA GEÇİRİNCE DİZİ FİNAL YAPTI

Nurgül Yeşilçay geçtiğimiz günlerde bir kaza geçirdi. Bu kaza sonrasında yaralanan Nurgül Yeşilçay tedavi altına alındı. Özellikle yüzünde biraz hasar kalan Nurgül Yeşilçay setlere ara verdi.

REYTİNGLER İYİ GİTMİYORDU

Zaten FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisinin reytingleri pekte iyi gitmiyordu. Nurgül Yeşilçay kaza da yapınca dizi tümden yayından kaldırıldı. Uzun bir süredir gazetecilerin ilgi odağı haline gelen Nurgül Yeşilçay bu kez Hürriyet gazetesinde yayınlanan bir röportajla gündem oldu.

GAZETECİLER SORDU NURGÜL YEŞİLÇAY YANITLADI

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman Nejat Özer ve yapımcı nişanlısı Necati Kocabay ile yemek yedi. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Hürriyet'in haberine göre, eski eşi Cem Özer’in geçtiğimiz günlerde yaptığı, “Necati Bey, Nurgül’e çok iyi geliyor” açıklaması sorulan Nurgül Yeşilçay, “Bence de çok iyi geliyor, Necati de Cem ile tanışmak istedi ama fırsatımız olmadı. Gerçi durduk yere eski kocayla da görüşmenin pek bir manası olmadığını düşünüyorum. Her dakika görüşürsen eski koca olmaz” diyerek kahkaha attı.

EVLİLİK İDDİALARI İÇİN NE DEDİ?

nurgul-yesilcay-olumden-dondu-agzina-ve-cenesine-dikisler-atildi-bpte.png

Necati Kocabay’dan evlenme teklifi aldığı bilinen oyuncuya, evlilik hazırlıkları da soruldu.

“Evlilik hazırlıklarına üşeniyoruz” diyen Nurgül Yeşilçay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Üşenme aşamasını geçemedik. Bence çok zor bir şey. Arkadaşlarımız ‘biz hallederiz’ dedi, hava attılar ama ortada bıraktılar bizi.”

TARTIŞMAYA NEDEN OLAN AÇIKLAMALAR

Cem Özer, eski eşi Nurgül Yeşilçay hakkında açıklamalarda bulunmuş, Nurgül Yeşilçay’ın nişanlısı Necati Kocabay’la tanışmak istediğini söylemişti: “Nurgül’e çok iyi geldiğini düşünüyorum. Neden böyle düşünüyorum, oğlum Nejat’ı görüyorum çünkü, Nejat çok mutlu. Belli ki evde huzur var. Nejat’ın, Necati’yi seviyor olması önemli. Çocuklar bu konuda yanılmaz.”

Kaynak: HÜRRİYET - ODA TV