Oktay Kaynarca’nın yeni dizisine bir oyuncu daha katılıyor

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisine bir oyuncu daha katılıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yerine ATV ekranlarında yeni bir dizi geliyor. Dizide Oktay Kaynarca başrol oyuncusu olurken bir oyuncuyla daha anlaşıldı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları şu günlerde büyük heyecan içerisinde. Çünkü usta oyuncu Oktay Kaynarca yeniden setlere geri dönüyor. ATV ekranlarında yeni bir dizi yayınlanacak. Yayınlanacak dizide EDHO kadrosundan bazı isimlerin de yer alacağı düşünülüyor.

Bu dizide Oktay Kaynarca oldukça farklı bir karakterle seyirci karşısında olacak.

TV100'den Birsen Altuntaş, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisiyle ilgili son gelişmeleri aktardı. Son transferle ilgili detayları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından çekeceği yeni dizisiyle ilgili bilgiler yavaş yavaş netleşiyor. Kaynarca’nın aynı zamanda ortağı olduğu “Güzel Adamlar” şirketinin yapımcılığını da üstleneceği dizi haziran ayında sete çıkacak.

Alican Yaraş’ın yazdığı kod adı “Kor” olan dizisinin oyuncu kadrosu için de titizlikle çalışılıyor. Aralarında Birce Akalay, Eren Vurdem ve Hakan Karahan’ın da olduğu çok sayıda ünlü isimle görüşen Kaynarca’nın annesine hayat verecek oyuncu için de çok özel bir oyuncuyla prensipte el sıkışıldı.

İlk bölümünde yurt dışı sahneleri de olan dizi için unutulmaz birçok projede rol alan usta tiyatrocu Işıl Yücesoy’la görüşülüyor. Şu günlerde torununu görmek için Amerika’ya giden Yücesoy, döner dönmez dizi için anlaşma yapacak. Öte yandan Onur Tan’ın yöneteceği Kor’un yaz boyunca ilk dört bölümünün çekilmesi ve eylülde atv’de yayınlanması planlanıyor.

Işıl Yücesoy kimdir?

2528093-810x458.jpg

Öte yandan Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine dahil olduğu öğrenilen Işıl Yücesoy araştırılmaya başlandı. Çok sayıda dizi ve film projesinde yer alan Işıl Yücesoy Türk sinema, tiyatro oyuncusu ve ses sanatçısı olarak biliniyor. 2 Ekim 1945, Kırklareli doğumlu olan başarılı oyuncu şimdiye dek çok sayıda dizi ve film projesinde yer almıştır. Unutursam Fısılda filmiyle adından sıkça söz ettiren Işıl Yücesoy aynı zamanda da Aşk ve Mavi, Zoraki Koca, Yer Gök Aşk gibi dizilerde de yer almıştır.

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı diziyle tekrar setlere dönmeye hazırlanan Işıl Yücesoy'un bu dizide hangi karaktere hayat vereceği ise henüz bilinmiyor.