Onur Tuna'yı yıkan acı haber! Erken vedayla yıkıldı

Onur Tuna'yı yıkan acı haber! Erken vedayla yıkıldı

FOX TV ekranlarında Onur Tuna'nın başrollerinde olduğu Mahkum dizisinde beklenmedik bir acı yaşandı. Cemre karakteri diziye ölerek veda etti.

Mahkum dizisinde Cemre Karakterine hayat veren Seren Kaya, Mahkum dizisine veda etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Kaya hakkında, ''Mahkum’da Cemre karakterine hayat veren Kaya’nın vedası birkaç bölüm daha uzadı ve başarılı oyuncu 17. Bölümde diziden ayrılacak.'' ifadelerini kullandı.

Yayımlanan 17. bölümde ise saldırıya uğrayarak defalarca bıçaklanan Cemre, artık dizi kadrosunda yer almayacak.

Oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla diziye veda ettiğini duyurdu. Veda mesajında ise, '' Her şeye rağmen, bu ekibe teşekkür etmeliydim. Varlığınız ve desteğinize minnettarım.., Başka hikayelerde görüşmek dileğiyle...'' ifadeleri yer aldı.

FIRAT YIKILDI

Onur Tuna'nın hayat verdiği Fırat karakteri bir kez daha yıkıldı. Barış Yesari önce Fırat'ı eşinden ayırmıştı. Şimdi en zor dönemlerinde yanında olan ve ona inanan Cemre'den ayırdı. Onur Tuna'nın hayat verdiği Fırat karakteri bu acı haberle büyük bir şok yaşadı.

İKİNCİ KEZ KARDEŞ KATİLİ OLDU

Barış Yesari ise ikinci kez kardeş katili oldu. Daha önce abisi Savaş Yesari'yi öldürerek katil olan Barış şimdi ise hiç haberi olmadığı kardeşi Cemre'nin katili oldu.

62584f3486b2451538caf3bb.jpg

Cemre her şeyi öğrenerek teyzesi sandığı kişinin evinden ayrıldı ve sokakta Barış'ın ruh hastası arkadaşı tarafından öldürüldü. Dizinin 18.bölümünde yaşanacaklar büyük merak konusu.

CİNAYET ALETİ ARTIK BARIŞ'DA

Tahir'in ele geçirip getirdiği cinayet aleti emniyet güçlerine ulaşamayacak. Cemre'yi öldüren Barış ve arkadaşı cinayet aletini ele geçirdi. Dolayısıyla artık Fırat'ın işi çok zor. Elindeki tüm umutta Cemre'nin dikkatsizliği yüzünden Barış'a geçmiş oldu.

Kaynak: MİLLİYET