Peş peşe gidiyorlar! FOX TV'nin Mahkum dizisinde yeni bir ayrılık daha!

Peş peşe gidiyorlar! FOX TV'nin Mahkum dizisinde yeni bir ayrılık daha!

Geçtiğimiz bölüm Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya'nın ayrıldığı ve başrollerinde Onur Tuna'nın yer aldığı Mahkum dizisinden bu kez Savcı Tahir karakterine hayat veren Anıl İlter ayrılacak

Perşembe akşamları yayınlanan Mahkum dizisi yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizi şimdiye dek yayınlanan her bölümde büyük bir izlenme oranı elde etti. Onur Tuna'nın başrollerinde yer aldığı diziden ise bazı ayrılıklar yaşanıyor.

Talat Bulut'un Sinyor karakteriyle dahil olduğu diziden geçtiğimiz bölüm Seray Kaya ayrılmıştı. Şimdi ise hikayesi biten bir oyuncu daha ayrılacak. Anıl İlter'in diziden ayrılacağı öğrenildi.

TV100'den Birsen Altuntaş tarafından paylaşılan haberde şunlar kaydedildi:

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Anıl İlter ve usta aktör Talat Bulut’un oynadığı dizide yakında bir ayrılık yaşanacak.

A. Volkan Kocatürk yönettiği diziden Anıl İlter ayrılacak. Güçlü kalem Uğraş Güneş’in yazdığı dizide başarılı oyuncu Anıl İlter, Savcı Tahir karakterine hayat veriyordu.


“Innocent Defendant” dizisinden uyarlanan dizi savcı Fırat’ın onur mücadelesini beyazcama taşıyor.

mahkum-tahir-savci-kim-anil-ilter-kim-kac-14711509-6742-amp.jpg

BARIŞ TAHİR'İ ÖLDÜRTECEK

Öte yandan Tahir'in diziden ölerek ayrılacağı öğrenildi. Cinayet silahı olan bıçağı Fırat'a teslim eden Tahir çalıştığı şirkette bilgi toplamak için çalışıyordu. Barış'ı satan Tahir bedelini tıpkı Cemre'de olduğu gibi ölerek ödeyecek. Tahir karakterine Anıl İlter hayat veriyordu.

Anıl İlter'in diziden ayrılacak olmasıyla birlikte Mahkum dizisinde işlerin tümüyle karışması bekleniyor.

FIRAT YANLIZLAŞIYOR

Masumiyetini ispat etmek için mücadele veren Fırat'ın giderek yalnızlaşması işleri daha da zor hale getiriyor. Fırat karakterine yakışıklı oyuncu Onur Tuna hayat veriyor.