Pınar Deniz spor sonrası paylaştığı fotoğrafla olay oldu

Pınar Deniz spor sonrası paylaştığı fotoğrafla olay oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, spor sonrası sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla magazin gündemine oturdu

Pınar Deniz son dönemde en dikkat çeken oyunculardan biri. Güzelliğiyle büyüleyen Pınar Deniz oyunculuk performansıyla da ilgi görüyor.

Sosyal medyada epey bir takipçi kitlesi bulunan Pınar Deniz, Özel hayatına ilişkin paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Yiğit Kirazcı'dan ayrılan Pınar Deniz'in şimdilik hayatında kimse yok.

Pınar Deniz sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adeta kendisine hayran olanları büyülemeyi sürdürüyor.

Bugün yine paylaştığı bir fotoğrafla magazin dünyasının gündemine oturan Pınar Deniz adeta herkesin büyük dikkatini çekti.

Mynet tarafından yayınlanan haberde; Daha önce Aşk 101, Vatanım Sensin ve Bir Deli Rüzgar gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Pınar Deniz'den bu defa göbeği açık bir spor paylaşımı geldi..

640xauto.jpg

OYNADIĞI DİZİLER REYTİNG REKORLARI KIRIYOR

Pınar Deniz'in yer aldığı diziler adeta reyting rekorları kırıyor. Aşk101, Yargı, Vatanım Sensin ve Bir Deli Rüzgar gibi yapımlarda boy gösteren Pınar Deniz yapımcıların da en çok takip ettiği oyunculardan biri.

Oldukça genç yaşta iyi bir popülerlik elde eden Pınar Deniz, Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisiyle reytinglerin zirvesinden düşmüyor. Dizide Kaan Urgancıoğlu ile başarılı bir uyum yakalayan Pınar Deniz'in yeni projelerle adından söz ettirmesi de dikkat çekiyor.

Henüz 28 yaşında olan Pınar Deniz'in genç yaştaki bu başarısı Pınar Deniz'in adından daha sıkça söz ettireceğinin bir işareti olarak gösteriliyor.