Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu hakkında gizli aşk iddiası! ilk kez itiraf etti

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu hakkında gizli aşk iddiası! ilk kez itiraf etti

Yargı dizisinde başrol oyuncusu olan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz aşk mı yaşıyor? Pınar Deniz iddialarla ilgili ilk kez konuştu

Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun aşk yaşadıkları öne sürülüyor.

Gizli aşk iddiası magazin gündeminden bir türlü düşmüyor.

SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞTI

Bilindiği gibi Pınar Deniz, FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Yıldırım karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı'dan geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Sonrasında ise Yargı dizisinde Ilgaz karakterine hayat veren rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü.

Pınar Deniz bu iddialara ilişkin sonunda suskunluğunu bozdu. Ancak açıklamasında açık kapı bırakması şaşkınlık yarattı.

Gecce.com'da yer alan habere göre; Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz önceki gün katıldığı bir ödül töreninde görüntülendi. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu'yla aşk yaşadığı yönünde çıkan iddialara yanıt verdi.


Deniz, “Kaan ile çok iyi anlaşıyoruz. Çok güzel bir frekansımız var bu da seyirciye geçiyor. Bundan dolayı çok mutluyuz ama tabii ki sadece arkadaşız” dedi. “Sadece arkadaşız” sözleri sonrası güzel oyuncuya magazin muhabirleri “şimdilik” deyince Pınar Deniz kahkahayı patlattı.