Pınar Deniz'den Kaan Urgancıoğlu itirafı: Magazin dünyası karıştı

Pınar Deniz'den Kaan Urgancıoğlu itirafı: Magazin dünyası karıştı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu hakkında flaş bir çıkış yaptı.

Yargı dizisinin yıldız oyuncusu Pınar Deniz magazin gündemini alt üst edecek itirafıyla olay oldu. Hayranları söz konusu açıklamaya çok şaşırdılar.

Pınar Deniz gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda birlikte olduğu Yiğit Kirazcı'dan ayrılan Pınar Deniz yeni bir aşka yelken mi açtı?

AŞK101'DE DE ÇOK YAKIŞTIRILMIŞLARDI

AŞK101 dizisinde de Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu birbirlerine çok yakıştırıyorlardı. İkili şimdiler de Yargı dizisinde fırtınalar estiriyorlar.

HAYRANLARI AŞK YAŞAMALARINI İSTİYOR

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilinin aşk yaşamasını istiyor ve onları birbirlerine çok yakıştırıyorlar.

İTİRAFI OLAY OLDU

Pınar Deniz'in bu konuyla ilgili sözleri magazin dünyasını karıştırdı. Adeta Pınar Deniz'de bu aşka sanki kapı açtı.

Üstü kapalı bir şekilde bu yakıştırmadan mutlu olduğunu belirten Pınar Deniz itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Hayranları tarafından rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile yakıştırılmalarıyla ilgili de konuşan Deniz, Habertürk'ün haberine göre; "Bizim Kaan'la güzel bir enerjimiz var. Birbirimizi çok iyi tanıdığımız bir yerdeyiz. Artık insanların yakıştırması bizim de hoşumuza gidiyor. Tabi o bir sinerji, bunu da yakalamak gerek." dedi.

İleride bu dizi aşkı gerçeğe dönüşür mü bilinmez ama Pınar Deniz'in bu itirafı uzun süre magazin gündemini alt üst edeceğe benziyor.