Recep İvedik 7 nerede yayınlanacak belli oldu! Netflix şokta

Recep İvedik 7 nerede yayınlanacak belli oldu! Netflix şokta

Şahan Gökbakar'ın başrollerinde yer aldığı Recep İvedik 7 filmi nerede yayınlanacak belli oldu. Bu habere en çokta Netflix üzülecek

Şimdiye dek 6 film yayınladı Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisiyle. Son filmler Netflix platformunda da yer almıştı.

Netflix'te yayınlanması beklenen Recep İvedik 7 filminin başka bir dijital platformda yayınlanacağı ortaya çıktı.

TV100 ekibinden Birsen Altuntaş, bomba bir haber paylaştı. İddiaya göre Şahan Gökbakar, serinin yeni filmi Recep İvedik 7’yi Disney için hazırlıyor ve oyuncu seçimlerine de şimdiden başladı.

Toplam 6 hafta sürecek Recep İvedik 7 çekimleri İstanbul ve diğer şehirlerde yapılacak. Ortaya çıkan bu haberle birlikte, daha önce “Yeni lisans anlaşmalarını yeni bir platformla yapıyorum” diyen Şahan Gökbakar’ın bahsettiği o platformun hangisi olduğu açığa çıktı.

İZLENİRLİK AZ OLABİLİR

Öte yandan bazı yorumculara göre Recep İvedik 7, Netflix platformunda yayınlasaydı daha çok fazla izlenebilecekken başka bir dijital platformda yayınlanacak olması filmin daha az izlenmesine neden olabilir yorumunda bulundular

ŞAHAN GÖKBAKAR ÇOKTAN HAZIRLIKLARA BAŞLADI BİLE

Geçtiğimiz günlerde Şahan Gökbakar yaptığı paylaşımla hazırlıklara başladığını duyurmuştu. Ancak yayınlanacağı platform hakkında herhangi bir detay vermemişti. Recep İvedik 7 filminin sinemalarda gösterilip gösterilmeyeceği merak edilirken Birsen Altuntaş tarafından paylaşılan haber sinema dünyasında da bomba etkisi yarattı.