Sadakatsiz dizisinden final öncesi şaşırtan veda! Dizi bitmeden diziyi bıraktı

Sadakatsiz dizisinden final öncesi şaşırtan veda! Dizi bitmeden diziyi bıraktı

2 bölüm sonra Kanal D ekranlarında yayımlanan Sadakatsiz dizisi final yapacak. Ancak final öncesi diziden beklenmedik bir ayrılık haberi geldi

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz'den gelen son haberler seyircileri üzecek türden. Dizinin finaline artık sadece iki hafta kaldı. Ancak diziden ayrılık haberleri de gelmeye başladı. Ayrılan oyuncu üstelik iddiaları da bizzat doğruladı. Ekranlarının en sevilen dizisi Sadakatsiz dizisiyle ilgili işte seyircileri yakından ilgilendiren gelişmenin tüm detayları.

Sadakatsiz'de öte yandan başka bir ayrılık haberinin de gelmeyeceği öğrenildi. Mevcut kadro son bölüme kadar ekranda kalmaya devam edecek.

2 sezondur ekranda fırtınalar estiriyor. Reyting rekorları kırıyor. Toplam 58 bölümdür ekranda olan Sadakatsiz dizisi sadece Türkiye'de değil yurt dışında da çok fazla izleniyordu.

Senaryoda yaşanan tıkanıklık Sadakatsiz dizisinin yolculuğunun devam etmesine engel oldu. Beklenmedik bir şekilde yapım şirketi ve Kanal D yönetimi diziye final yaptırma kararı verdi.

Sadakatsiz dizisinden şimdiye dek çok sayıda oyuncu ayrılmıştı. Ayrılan oyuncuların yerine başka oyuncular diziye dahil olsa da şu aşamadan sonra artık diziye yeni bir oyuncu dahil olmayacak.

Ancak dizinin son 2 bölümü kalmasına rağmen dizi bitmeden bir oyuncu Sadakatsiz ekibine veda etti. Yaşanan bu veda Sadakatsiz hayranlarını da çok şaşırttı.

Televizyon gazetesinin haberine göre bu hafta 58. bölümü yayınlanan dizi, 60. bölümde final yapacak. Sadakatsiz dizisinin ardından magazinin de gündeminde yer almaya başlayan Tarık Emir Tekin, mütevazi tavırlarıyla da sempati toplamakta. Tekin’in, Sadakatsiz’in finalinden önce diziden ayrılacağı öğrenildi.

603a24117152d81f105162c4.jpg

Tekin’in, vatani görevini yapmak için final öncesi hikayesinin biteceği öğrenildi. Tarık Emir Tekin, “Haftaya askere gidiyorum” diyerek dizinin finalinden önce ekibe veda edeceğini de açıkladı.

25 Mayıs’ta yayınlanacak olan 60. bölüm ile birlikte Sadakatsiz dizisi ekrana veda edecek. Tarık Emir Tekin ise, dizideki çekimlerini tamamlandı ve askerlik için son hazırlıklarını yapıyor.

Magazincilerle yaptığı röportajda Tarık Emir Tekin, “Sezon bitmek üzere, birkaç bölüm sonra dizimizi bitiriyoruz. Son heyecanlar” dedi ve ekledi: “Ben ilk defa televizyon dizisi yapıyorum. 2 sezon, yaz tatili girmesine rağmen konsantrasyonunuz bir projede olduğu zaman 2 sezon boyunca, 60 bölüm boyunca yoruluyor insan. Aynı karakteri oynamak da çünkü sizle çok bütünleşiyor, sizin bedeninizden var ettiğiniz bir karakter o. Birazcık yorucu oluyor.”

Selçuk karakteriyle Sadakatsiz dizisinin başından beri projede yer alan Tarık Emir Tekin, oyunculuk macerasında çok önemli bir sınav verdi. Bedelli askerliğini Maltepe’de yapacağını belirten oyuncu, güzel bir tecrübe yaşayacağına inandığını söyledi.

“Hepimiz bu görevi yapacağız, bu bizim vatani görevimiz” diye konuşan Tarık Emir Tekin, annesinin kendisini özleyeceğini ama 28 günlük askerliğin kısa bir süre olduğunu da ifade etti. (Televizyon Gazetesi)