Sadakatsiz dizisinin çekimleri sona erdi! Oyuncular vedalaştı

Sadakatsiz dizisinin çekimleri sona erdi! Oyuncular vedalaştı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin çekimleri bitti. 2 yılın ardından artık dizinin oyuncuları da vedalaştı

Kanal D ekranlarında 2 sezondur yayında olan Sadakatsiz dizisi resmen final yapıyor. Dizinin çekimleri de sona erdi. Başarılı bir iş çıkaran yapımcı ve oyuncular vedalaştılar.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi hem geçtiğimiz sezon hem de bu sezon iddialı reytinglere imza atmıştı.

Televizyon gazetesi tarafından paylaşılan haberde; Finaline sadece iki bölüm kalan Sadakatsiz, 60. bölümüyle ekranlara veda edecek. Ancak çekimler tamamlandı bile. Hafta sonu Sadakatsiz oyuncu ekibi son kez sette bir araya geldi ve bu fırtınalı dizideki karakterlerine veda etti. Hiç kuşkusuz Sadakatsiz ekibi unutulmayacak bir işe imza attı.

Sadakatsiz dizisi yurt dışında, özellikle de Latin Amerika ülkelerinde büyük ilgi gördü. Bu dizi sayesinde özellikle Cansu Dere ve Caner Cindoruk Latin Amerika ülkelerinde büyük bir hayran kitlesi edindi. Cansu Dere, İspanya’da ödüllere layık görüldü.

sadakatsiz-set-final.jpg

ESKİ BÖLÜMLER NE OLACAK?

Öte yandan Sadakatsiz dizisinin eski bölümlerini izlemek isteyenler Kanal D'nin resmi internet sitesi ve resmi youtube kanalından izlemeye devam edebilecekler.

Ekranlara veda eden Sadakatsiz dizisi sadece Türkiye'de değil Yurt dışında da büyük ilgi gören bir diziydi. Gelecek sezonda da ekranda olabileceği konuşulan dizinin ani final yapması herkesi çok şaşırtmıştı.

Senaryoda yaşanan tıkanıklık nedeniyle dizinin finaline karar verildiği konuşuluyor