Sen neymişsin böyle! Kıvanç Tatlıtuğ'un ünlü olmadan önceki mesleği

Sen neymişsin böyle! Kıvanç Tatlıtuğ'un ünlü olmadan önceki mesleği

Şimdilerde ekranların en sevilen yıldızı olan Kıvanç Tatlıtuğ önceden ne iş yapıyordu?

Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde ekranların en çok merak edilen isimlerinden biri. Oynadığı dizi ve filmler izlenme rekorları kırıyor. Son olarak Yakamoz S-245 dizisinde canlandırdığı Arman karakteriyle büyük ilgileri üzerine toplayan Kıvanç Tatlıtuğ meğer eskiden çok başka işlerle uğraşıyormuş.

Edinilen bilgiye göre Kıvanç Tatlıtuğ, Adana'dayken “Fiskobirlik”, “Güney Sanayi”, “Çukurova Kulübü”, “Devlet Su İşleri” ve “Tarsus Amerikan Kulübü” gibi kulüplerde basketbol oynamaktaydı. Baba tarafından Arnavut ve Boşnak kökenli olan Kıvanç Tatlıtuğ, Adana'da dünyaya gelmişti.

2022 itibariyle henüz 38 yaşında olan yakışıklı oyuncu Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarda da basketbol oynamıştır. Yani sanıldığı gibi hayatını tümüyle oyunculuktan kazanmamıştır.

Onun Türkiye tarafından tanınmasını sağlayan olaysa Modellik yapmaya başlamasıyla gerçekleşmiştir. 2002 Best Model of Turkey manken yarışmasına katılarak birinci olan Kıvanç Tatlıtuğ işte bu yarışmadan sonra kariyer basamaklarını hızla çıkmaya başlamıştır.

kivanc-tatlitug-22-660x371-1-750x375-c-750x375-c-750x375-c.jpg

Oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında, Gümüş dizisiyle atan Kıvanç Tatlıtuğ bu diziyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri ile şöhretini Türkiye sınırlarının dışına çıkarmayı başaran Kıvanç Tatlıtuğ Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanarak büyük bir çıkış daha elde etmiştir.

Şimdilerde Yakamoz S-245 dizisiyle dünya genelinde en çok aranan isimlerin başında gelen Kıvanç Tatlıtuğ henüz 38 yaşında olmasına rağmen çok büyük işlere imza atmıştır çok...

5e8472332269a219f893230c.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolündeki Yakamoz S-245 dizisi Netflix platformunda yayınlanıyor.

Yakamoz S245 dizisi çekimleri İzmir'in Foça ve Balıkesir'in Ayvalık ilçelerinde gerçekleştirilmiştir. Ayrıca dizinin çekimlerinde Ay Sınıfı Denizaltı kullanılmıştır.