Ses sanatçısı Gönül Yazar'dan kahreden haber! Acı haberi Onur Akay duyurdu

Ses sanatçısı Gönül Yazar'dan kahreden haber! Acı haberi Onur Akay duyurdu

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, yakın dostu ünlü sanatçı Gönül Yazar’la ilgili herkesi üzen acı haberi verdi. Gönül Yazar'ın sol gözünü kaybettiği öğrenildi.

85 yaşındaki efsane sanatçı Gönül Yazar'dan gelen son haber sevenlerini kahretti. Çok sayıda seveni büyük üzüntü yaşarken sevilen sanatçının son durumu da belli oldu.

Gönül Yazar, zor günlerden geçiyor. Sevilen sanatçının sol gözünü kaybettiği öğrenildi. Tedaviler sonuçsuz kaldı. Gönül Yazar'a sevenlerinden geçmiş olsun mesajları yağıyor.

Acı haberi ise Onur Akay verdi.

TV100'de yer alan habere göre; Gönül Yazar'ın sol gözünü kaybetmesiyle ilgili detaylarda belli oldu.

Onur Akay konuyla ilgili olarak şunları yazdı...

“Gönül abla, gece 03:00’da yataktan kalkmış ve halı kayınca duvarın sivri kısmına gözünü çarpmış. Gözleri resmen patlıcan moru oldu. Morluk 16 gün sonra geçti ama sol gözü tamamen kör oldu, sağ gözünde de bulanıklık başlayınca iki ayrı ameliyat oldu.”

Gönül Yazar Hakkında Bazı Bilgiler


12 Ağustos 1936 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Gönül Yazar, Türk sanat müziği şarkıcısı ve sinema oyuncusu olarak bilinmektedir. Yasemin Simavi adında bir çocuğu bulunan Gönül Yazar, 2022 itibariyle 85 yaşındadır.

2 kez evlenen Gönül Yazar ayrıca Belkıs Özener'in de ablasıdır. Aslen İzmirli olan Gönül Yazar, Türk müzik tarihinde en uzun soluklu yer alan isimlerden biridir.

Başarıdan başarıya koşan Gönül Yazar'ın çok sayıda eseri bulunmaktadır.