Show TV ekranlarında yayınlanan iki diziye daha final kararı

Show TV ekranlarında yayınlanan iki diziye daha final kararı

Show TV ekranlarında yayınlanan iki dizi için final kararı çıktı. Üç Kuruş ve Oğlum dizileri final yapacak.

Show TV ekranlarında yayınlanmaya büyük umutlarla başlayan diziler peş peşe final yapıyorlar. Final yapacak diziler arasına en iddialı iki projede girdi.

SÖZDE ÇUKUR'A RAKİP OLACAKTI

Çukur dizisinin yerine gelen Üç Kuruş dizisi için beklentiler çok büyüktü. Ancak beklenen olmadı dizi tek sezon bile dayanamadı. Çukur dizisi tam dört sezon ekranda yer almış ve efsaneye dönüşmüştü.

Üstelik Çukur dizisi sadece Türkiye'de değil yurt dışında da büyük ilgi görmüştü. Gelen son haber ise seyircileri şaşkına çevirecek türden oldu. Büyük umutlarla başlayan Üç Kuruş dizisi final yapacak.

Final yapacak diğer bir dizilerden biri de Oğlum dizisi. Dizinin kadrosunda Serhat Teoman, Songül Öden ve Canan Ergüder gibi iddialı isimler yer almaktaydı. İki proje içinde final kararı vermek zorunda kalan Show TV'de yüzler hiç olmadığı kadar asık. Kanalın final kararı vermesiyle ilgili ayrıntılar da belli olmaya başladı.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, pazartesi günü izleyicilerle buluşan "Çukur" dizisinin final yapmasının ardından, yine aynı gün 'Çukur'un devamı' olarak belirtilen "Üç Kuruş" dizisi ekrana geldi. Kanal, Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolünde yer aldığı diziyi düşük reytingleri nedeniyle 28. bölümüyle bitirmeye hazırlanıyor.

Yine Ay Yapım imzasını taşıyan Show TV’nin bir başka yapımı için de final kararı alındı. Songül Öden, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Timur Acar, Canan Ergüder, Serhat Teoman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı "Oğlum" dizisi, beklenen reytinglere ulaşamadı. "Oğlum" dizisinin de mayıs sonuna doğru final yapması bekleniyor.

Show TV daha önce "Yalancı", "İçimizden Biri", "Kahraman Babam" gibi dizilerine erken final yapmıştı.

YENİ DİZİLER EKRANA GELECEK

Öte yandan Show TV yönetiminin kan kaybını durdurmak için dört yeni diziyi ekrana getirmeye hazırlandığı öne sürüldü. Özellikle ilk iki dizinin yaz dizisi olabileceği konuşuluyor. Show TV kanadından yeni dizilerle ilgili açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.