Show TV'deki Aziz dizisinin yıldızından kahreden haber

Show TV'deki Aziz dizisinin yıldızından kahreden haber

Show TV ekranlarında yayınlanan başarılı oyunculardan Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın başrollerinde yer aldığı Aziz dizisinin Kenan’ı Eren Hacısalihoğlu gelen son haberle sevenlerini korkuttu. Başarılı oyuncunun sette rahatsızlanması panik yarattı

Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz dizisi ilgi odağı olmaya devam ediyor. Antakya, Sakarya ve İstanbul'da çekilen Aziz dizisi şimdiye dek 19 bölümdür ekranda.. Yayınlandığı ilk günden itibaren kadrosuyla göz kamaştıran dizide Eren Hacısalihoğlu'da yer alıyor.

Eren Hacısalihoğlu, Aziz dizisinde Kenan karakterine hayat veriyor. Eren Hacısalihoğlu'un hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

TV100 Ekibinden Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Eren Hacısalihoğlu sette fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Kalbi sıkışan ve kendisini kötü hisseden ünlü oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı.
Erenköy’deki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hacısalihoğlu taşikardi rahatsızlığı nedeniyle gözlem altına alındı.
Bir süredir sağlık sorunları yaşayan başarılı oyuncunun yarın sabah kalbinden operasyon geçireceği öğrenildi.

5 Haziran 1986 doğumlu olan Eren Hacısalihoğlu, 2022 itibariyle henüz 35 yaşındadır. Trabzon´un Akçaabat ilçesinde dünyaya gelen başarılı oyuncu üniversite eğitimini Haliç Üniversitesinde tamamlamıştır.

t25-eren-hacisalihoglu-sezonu-977.jpg

Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz dizisiyle adından söz ettiren Eren Hacısalihoğlu başarılı bir performans sergilemektedir.

Mavi Kelebekler dizisiyle oyunculuk deneyimine başlayan Eren Hacısalihoğlu ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Kadim Dostum dizisiyle yükselişini sürdürmüştür.

Asıl büyük çıkışını ise Patitaht Abdülhamid dizisi ve Kuruluş Osman dizisiyle yapmıştır. Genç oyuncunun başarılı performansı kadar yakışıklığı da ilgi odağı olmasına neden olmaktadır.