Show TV'nin Üç Kuruş dizisine son 5 bölüm kala yeni transfer

Show TV'nin Üç Kuruş dizisine son 5 bölüm kala yeni transfer

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora gibi oyuncuların başrolde olduğu Üç Kuruş dizisine bir oyuncu daha katılacak.

Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisinin 5 bölüm sonra final yapacağı ortaya çıktı. Dizinin son beş bölümü kalırken diziye yeni bir oyuncu daha katılacak.

TV100 Ekibinden Birsen Altuntaş yayınladığı haberde Üç Kuruş dizisine katılacak yeni isim hakkındaki detayları da paylaşmayı ihmal etmedi.

BOMBA OYUNCU ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KADROSUNA DAHİL OLDU! SON BEŞ BÖLÜMDE YER ALACAK

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi “Üç Kuruş” büyük finale doğru yaklaşıyor. Bir sezon olarak planlanan dizi 28. bölümde veda edecek. Sinan Öztürk’ün yönettiği dizinin kadrosuna son olarak usta oyuncu Tuna Arman katılıyor. Arman, Konyalı’nın (Alişan Uğur) annesini canlandıracak.

ÇUKUR DİZİSİNİN YERİNE GELMİŞTİ

Üç Kuruş dizisi, Çukur dizisinin yerine Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Ancak dizi beklenen ilgiyi görmedi. Bu yüzden finalde kaçınılmaz oldu.

Normalde dört sezon süren efsane dizi Çukur'un final yapması zaten başlı başına bir hataydı. Çukur'dan bazı transferler yapılsa da Üç Kuruş dizisinin beklenen ilgiyi görmemesi Show TV yönetiminde büyük hüsrana yol açtı.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in senaryosunu yazdığı dizide başlıca rolleri Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Kadir Çermik, Bora Akkaş, Sezin Akbaşoğulları, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Mehmet Bozdoğan, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Aytaç Uşun, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Civan Şit oynuyor.