Songül Öden yeni dizisiyle ilgili muhteşem bir itirafta bulundu

Songül Öden yeni dizisiyle ilgili muhteşem bir itirafta bulundu

Show TV ekranlarında yayınlanan Oğlum dizisinde yer alan Songül Öden yeni bir diziyle setlere damga vuracak. Başarılı oyuncu Disney Plus'ta yayınlanacak olan Atatürk dizisinde Zübeyde Hanıma hayat verecek.

Songül Öden son dönemde oynadığı dizilerle adından sıkça söz ettiriyor. Uysallar ve Oğlum dizisiyle bomba etkisi yaratan Songül Öden yeni bir diziyle setleri sallayacak.

Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç karakteriyle büyük ilgi gören Aras Bulut İynemli söz konusu dizide Atatürk'e hayat verecek. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde hanımı ise başarılı oyuncu Songül Öden canlandıracak.

İstanbul'da bir mekan çıkışında görüntülenen Songül Öden gazetecilere yeni dizisiyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

ÇOK FAZLA DETAY VERMEDİ ANCAK SÖYLEDİĞİ SÖZ SOSYAL MEDYADA ALKIŞLARI TOPLADI

Öden: "Gizlilik sözleşmesi gereği çok detay veremiyorum ama büyük bir gururla oynayacağımı söyleyebilirim. Provalarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Songül Öden, Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel olarak çekilecek ve Disney Plus'ta yayınlanacak olan Atatürk dizisinde Zübeyde hanımı canlandırırken sergileyeceği performansla şimdiden büyük merak konusu oldu. Dizinin 2023 yılında vizyonda olacağı konuşuluyor.

GENÇ OYUNCULAR DA YER ALACAK

Öte yandan gazeteci Sadık Şimşek tarafından yapılan bir değerlendirmeye göre 2023 yılında yayınlanacak olan bu dizide genç yeteneklerin de yer alması bekleniyor. Atatürk dizisinin kadrosu şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda. Özellikle kadrodaki genç yeteneklerin kim olacağı merak edilirken, oyuncu seçimleri ise devam ediyor.

Kaynak: Akşam