Songül Öden’den sonra Hazal Kaya da çok sinirlendi! Çok ağır

Songül Öden’den sonra Hazal Kaya da çok sinirlendi! Çok ağır

Dizilerdeki kadın oyuncuların erkek oyunculara yakıştırılmamaları önce Songül Öden'i kızdırmıştı şimdi de Hazal Kaya isyan etti

Songül Öden katıldığı bir programda ilginç bir itirafta bulunmuştu. Gümüş dizisinde yaşadıklarını anlatmıştı. O dönem Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı bu dizide seyircilerden baskı gördüğünü itiraf etmişti.

Seyircilerin Kıvanç'a onu yakıştırmadıklarını öne sürmüştü. Bu duruma yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Hürriyet Genel Yayın yönetmeni Ahmet Hakan ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelen Pera Palas'ta Gece yarısı dizisinin oyuncularından Hazal Kaya'da isyan etti.

, Sabah’ın haberine göre, oyuncu Hazal Kaya, kendisinin de önceden rahatsız olduğu bir konuda meslektaşı Songül Öden’e destek verdi.


İstanbul Levent’te görüntülenen ve muhabirlerle sohbet eden Hazal Kaya’ya, “Songül Öden, ‘Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığım dönem, ‘Ya Kıvanç’ın karşısına bunu mu koymuşlar’ diyorlardı üzülüyordum’ dedi.” sorusu iletildi.

Oyuncu “Hepimize tuhaf yorumlar geliyor tabii. Böyle iyi aktörler ile oynadığımız için şanslı olduğumuzu söylüyorlar, bunları hepimize yapıyorlar ama artık ciddiye almıyoruz. Songül’ün yaşadığı çok ağır bir şey, ben bile hatırlıyorum. Tabii kendisi benim öz ablam gibi olduğu için. Hepimize yapılıyor ve artık umursamıyoruz.” şeklinde cevap verdi.

uysallar-onererkan-songuloden.jpg


Songül Öden son olarak adını Netflix platformunda yayınlanan Uysallar dizisi ve Show TV ekranlarında yayınlanan Oğlum dizisiyle duyurmayı başardı. Başarılı performansıyla dikkat çeken Songül Öden en büyük çıkışını da yine Uysallar dizisiyle yapmış görünüyor. Dizi şimdiden dünyada en çok izlenen diziler arasında yer almayı çoktan başardı bile.