Survivor Ekstra’da İhsan Tarkan elenecek isim kim olacak canlı yayında açıkladı

Survivor Ekstra’da İhsan Tarkan elenecek isim kim olacak canlı yayında açıkladı

Survivor Ekstra yorumcusu İhsan Tarkan bu hafta adaya veda edecek olan ismi açıklayarak o isim hakkında çarpıcı değerlendirmelerde de bulundu

Survivor Ekstra’da İhsan Tarkan yine gündem olacak açıklamalarda bulundu. TV8 ekranlarında yayınlanan programda İhsan Tarkan, isabetli yorumlarıyla dikkat çekti.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor finale yaklaşırken elenecek isimde büyük merak konusuydu.

TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor Ekstra programında İhsan Tarkan çarpıcı bilgiler paylaştı. İşte İhsan Tarkan'ın açıklamasından bazı başlıklar

“Erkeklerden hiç biri gitmez. Kadınlardan da sadece Evrim, Nisa, Seda… oradaki çekişmede de Evrim’in 12. potası, Seda'nın ise 1. potası.

Yani ben mesela eğer ki ikisi aynı şartlarda olsaydı, Evrim’le, Seda aynı anda potaya girselerdi kesinlikle Evrim, Seda'yı elerdi.

Ama 12. potasına giren Evrim ve 1. potasına giren Seda var. Yani sonuçta bu kadın da bir emek verdi bir kitlesi var finale kadar gitti. Finalde ona binlerce oy geldi. Seda'yı seven var sevmeyen var. ‘Bu kadının hakkıdır, burada elenmesin” diyen de var. Onlar ilk defa toplanıp oy atacaklar.

Evrime ise haftalardır oy atan bir kitle var. Oy atmaya devam edecek yorgun bir Evrim’le diri biri Seda kapışacak gibi geliyor bana. Ama ben Evrim gider diyorum.”

Kaynak:TV100.COM