Tek tek bırakıp gidiyorlar! TRT'nin Teşkilat dizisinden bir isim daha ayrılıyor

Tek tek bırakıp gidiyorlar! TRT'nin Teşkilat dizisinden bir isim daha ayrılıyor

TRT1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinden bir oyuncunun daha ayrılacağı iddia edildi

Teşkilat dizisi kuşkusuz TRT1 ekranlarının en çok sevilen dizilerinden biriydi. Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinden şimdiye dek peş peşe oyuncu ayrıldı. Kadroya veda eden isimler dizinin belki de en çok sevilen karakterleri olduğu için bu kadar büyük deprem etkisi yaratıyor.

Pazar akşamları yayımlanan Teşkilat dizisi reytinglerin zirvesinden düşmezken peş peşe gelen bu ayrılık haberleri seyircileri de derinden sarsıyor! Teşkilat dizisinde yaşanacak olan son ayrılıkla ilgili tv100 Magazin Müdürü Birsen Altuntaş edindiği son bilgileri paylaştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Pınar karakterini canlandıran oyuncu Ezgi Şenler'in de sezon finali bölümünde diziye veda etmesi bekleniyor.

Son bölümde, Hakan Boyav ve Hakkı Dayı rolüne hayat veren Tuncer Salman diziden ayrıldı.

YENİ SEZON NE ZAMAN ?

Teşkilat dizisinin yeni sezonunun Eylül ayının sonunda ekranda olması bekleniyor. Ayrıca gelen bilgilere göre Teşkilat dizisinin kadrosundan ikinci sezonda başka ayrılıklar da olacak. Ancak kadroya yeni isimlerin de katılması ve kadronun daha etkileyici hale gelmesi bekleniyor.

teskilat-bolum46yk-ezgisenler-750x375-c-750x375-c.jpg

En çok izlenen dizilerden biri olan Teşkilat dizisi rakibi Yargı dizisiyle yarış hallindeydi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisiyle birlikte reytinglerin zirvesinden inmeyen Teşkilat dizisi çoğu zaman yarışı önde tamamlıyordu. Yeni sezonda yer alacak isimler şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.