Teşkilat dizisinde yürek yakan veda! Başrolün hikayesi bitti diziden çıkıyor

Teşkilat dizisinde yürek yakan veda! Başrolün hikayesi bitti diziden çıkıyor

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde beklenmedik bir veda daha gerçekleşecek. Mesut Akusta diziden ayrılıyor.

Teşkilat dizisinden yürek yakan bir ayrılık gerçekleşti. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman gibi ünlü isimlerin yer aldığı projeden ana karakterlerden biri olan Mete başkan karakterine hayat veren Mesut Akusta ayrılıyor. Başarılı oyuncu diziye ölerek veda etti.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde beklenmedik bir ayrılık daha gerçekleşecek. Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

39 bölümdür yayınlanan Teşkilat dizisi Pazar akşamlarının zirvesinden inmiyor.

ANA KARAKTER DİZİDEN ÇIKIYOR

Dizide Mete başkan karakterine hayat veren Mesut Akusta'nın diziden ayrılığı kesinleşti. Başarılı oyuncu daha önce de sağlık sorunları nedeniyle diziye ara vermişti.

teskilat-mete-baskan-oluyor-mu-mesut-akusta-diziden-ayriliyor-mu-h38472-c98da.jpg

Daha sonra tedavisi bittikten sonra diziye geri dönen Mesut Akusta dizinin en sevilen karakterlerinden Mete başkan karakterine hayat veriyor.

YILDIRIM TUZAK KURACAK

TV100'den Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Mete başkan karakterine hayat veren Mesut Akusta diziye veda edecek. Yıldırım'ın tuzak kuracağı Mete başkan diziye ölerek veda edecek. 39.bölüm itibariyle yaşanacak olan bu ayrılık gerçekleşti.. Seyirci dün yayınlanan bölümle adeta yıkıldı...

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Beyin kanaması geçirdikten sonra zor günler geçiren Mesut Akusta tedavisi tamamlanır tamamlanmaz setlere geri dönmüştü...