Teşkilat dizisinden Mete başkan neden ayrıldı? Usta oyuncuyla ilgili gerçek

Teşkilat dizisinden Mete başkan neden ayrıldı? Usta oyuncuyla ilgili gerçek

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinden Mesut Akusta ayrıldı. Mesut Akusta dizide Mete başkan karakterine hayat veriyordu

İki sezondur ekranda olan Teşkilat dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinin 40.bölümünde beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Mete başkanın ölümüyle birlikte Teşkilat dizisinde değişim başlıyor. Kısa bir süre sonra Teşkilat dizisinde değişim başlayacağı konuşuluyor.

Mete başkanın ölümüyle birlikte diziye yeni karakterlerin girmesi bekleniyor.

METE BAŞKAN NEDEN AYRILDI?

Mesut Akusta daha önce Teşkilat dizisine kısa bir ara vermişti. Usta oyuncu beyin kanaması geçirmiş ve tedavi altına alınmıştı. Bir süre sonrasında ise Mesut Akusta yeniden setlere geri dönmüştü.

SETLERE YENİDEN ARA VERECEK

Medya kulislerinde dolaşan iddialara göre Teşkilat dizisinde Mete başkan karakterine hayat veren Mesut Akusta bir süre daha dinlenecek. Ardından başka bir diziyle ekrana dönecek mi dönmeyecek mi bilinmiyor.

Ancak bilinen bir gerçek var ki artık Mete başkan, Teşkilat dizisinde yer almayacak. Teşkilat dizisinde yer alan Mesut Akusta en sevilen oyunculardan biriydi...

Kısa bir süre sonra Teşkilat dizisinden başka karakterlerin de çıkabileceği konuşuluyor.

Haziran ayında sezon final yapması beklenen Teşkilat dizisine yeni karakterlerin de gireceği iddia ediliyor.

Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi başladığı ilk bölümden itibaren reytingler konusunda zirvede yer alan yapımlar arasında yer alıyor.