TRT dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda ayrılık! Başrol gitti

TRT dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda ayrılık! Başrol gitti

TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde beklenmedik bir ayrılık daha yaşanacak. İddialı diziden yeni veda

TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi kanalın en iddialı dizilerinden biri. Gerek tarihi konuları işlemesi gerek karakterlerin oldukça başarılı olması izleyiciler tarafından çok sevildi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yayınlanan her bölümde izleyiciyi nefes kesen sahnelerle buluşturuyor.

TRT1 ekranlarında yayınlanan en iddialı dizilerden biri olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Şimdiye dek iddialı bir şekilde dizide yer alan ünlü oyuncu kısa bir süre sonra projeye veda ederek diziden ayrılacak.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI DİZİSİNE VEDA EDECEK İSİM BELLİ OLDU

pelin-akil-3-08012022a09064a5.jpg

Öte yandan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine veda edecek başarılı oyuncu da belli oldu.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda bir kadın başrol ayrılığı yaşanacak. Dizinin tek kadın ana karakteri olan Pelin Akil, projeye veda edecek.

Başladığı günden bu yana Isabel karakterini oynayan ünlü oyuncu, 30. bölümle birlikte ekibe veda etmiş olacak.

Pelin Akil hakkında bazı bilgiler

Türk sinema ve dizi oyuncusu olan Pelin Akil asıl adıyla Pelin Akil Altan'dır. 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir ve 2022 itibariyle 35 yaşındadır. Rent Müzikali, Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum Sevgilim ve Closer gibi oyunlarla adını duyuran Pelin Akil, Asıl çıkışını TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisiyle yapmıştır.