TRT dizisi Teşkilat'ın yıldız isminden ayrılık itirafı: İlk kez konuştu

TRT dizisi Teşkilat'ın yıldız isminden ayrılık itirafı: İlk kez konuştu

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinden ayrılan Mesut Akusta, ayrılığıyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ekranda fırtınalar estiren Teşkilat dizisi şu günlerde dizide yaşanan ayrılıklarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz bölümlerde diziden ayrılan usta bir oyuncu oldukça samimi açıklamalarda bulundu.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi reyting rekorları kırmaya devam ederken diziden de peş peşe bazı ayrılıklar yaşanıyor.

Teşkilat dizisinden ayrılan isimler arasında Mesut Akusta'da yer alıyor. Dizide Mete başkan karakterine hayat veren usta oyuncu bir süre önce diziye ölerek veda etmişti.

Mesut Akusta'nın ayrılığı Teşkilat dizisinin hayranlarını çok üzmüştü. Mesut Akusta haftalar sonra ayrılığıyla ilgili olarak ilk kez konuştu.

Mesut Akusta'nın itirafları çok sayıda gazete tarafından da manşetlere çekildi.

TRT ekranlarının fenomen dizisi Teşkilat'a kısa bir süre önce veda eden Mesut Akusta oldukça flaş açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Mesut Akusta, önceki gün eşi Şafak Özbir ve kızı Berfin Cano Akusta ile birlikte Bebek Parkı'nda objektiflere yansıdı.

"Teşkilat" dizisinden ayrılan Akusta, "Benim rolüm bitiyordu zaten. Öldük, bitti. Döndük İstanbul'a..." dedi.

Beyin kanaması geçirmesinden sonra sağlığına kavuşarak kötü günleri geride bırakan oyuncu, "Hastalandık ama ayaktayım. Biraz zor bir süreçti ama çabuk toparladım. 10 gün sonra sete döndüm. Bu tarz hastalıklar geçirip de sete dönmek zordur ama ben döndüm. Ufak tefek sıkıntılar kaldı ama atlattım bu dönemi." diyerek, yaşadığı sıkıntılı süreci anlattı.

Eşinin o paylaşımı


Ayrıca Şafak Özbir, geçtiğimiz yıl eşinin hastalık sürecinde yaşadıklarını Instagram hesabından anlatmıştı. Mesut Akusta ve kızı Berfin Cano ile aile fotoğrafını yayınlayan Özbir, gönderisinde şu ifadeleri kullanmıştı:

Bugün tarihe bir baktım da tam 13 gün geçmiş... Mesut'un hastaneye kaldırıldığı günü, neler yaşadığımı, nasıl Ankara'ya gittiğimizi nasıl anlatsam bilemiyorum. Orayı bir türlü toparlayamıyorum hala kafamda. Tek bildiğim bir dakika sonramızın asla garantisi yok!

Babam öldüğünde 20 yaşındaydım, annem trafik kazası geçirip bir ay yoğun bakımda kaldığında 27... Şimdi ise 38.... Bu da sonrasında yaşadığım en zorlu yoldu. Hem de anne olarak... Dilerim ki son olsun... O korkunun tarifi mümkün değil! Şimdi şu anıma ne kadar şükretsem az...

DAHA ÖNCE ARA VERMİŞTİ

Öte yandan Mesut Akusta, Teşkilat dizisine bir süre de sağlık sorunları nedeniyle ara vermişti. Beyin kanaması geçiren başarılı oyuncu tedavisinin ardından tekrar setlere geri dönmüştü.

486.jpg

MESUT AKUSTA KİMDİR?

Mesut Akusta'nın biyografisi de sevenleri tarafından merak ediliyor.

Mesut Akusta hakkında açık kaynak aramalarında bazı bilgiler yer alıyor. Bu kapsamda Vikipedi internet sitesinde Mesut Akusta hakkında şu bilgilere yer verilmiş.

Mesut Akusta, 22 Şubat 1964 yılında Konya'da dünyaya geldi. Babasının ölümü üzerine Ankara'ya taşındılar. İlk, orta ve lise öğretimini Ankara'da yaptı. Edebiyat ve sanat fakültesini kazandı.