TRT neden Seksenler dizisini yayın akışından çıkardı? Seyircileri üzen gelişme

TRT neden Seksenler dizisini yayın akışından çıkardı? Seyircileri üzen gelişme

TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi yayın akışında neden yok? Dizinin final yaptığı iddiaları gündemde dolaşırken beklenen haber geldi.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinin yayın akışından çıkarılması seyirciyi derinden üzdü.

Yıllardır ekranda olan Seksenler dizisi en çok izlenen ve sevilen dizilerden biri olarak biliniyor. 1980'li yılları konu edinen Seksenler dizisi TRT1 ekranlarında uzun yıllardır ekrana geliyor.

Kadrosunda oldukça güçlü isimlerin yer aldığı Seksenler dizisi sımsıcak bir aile dizisi olarak biliniyor.

GÜNLÜK YAYINLANIYOR

Seksenler dizisi uzun bir süredir günlük olarak ekrana geliyor. Ancak dizi Ramazan ayının başlamasıyla birlikte TRT 1 yayın akışından çıkarıldı.

RAMAZAN SONRASI DEVAM EDECEK


Kulislerde konuşulan bilgilere göre ise Seksenler dizisi Ramazan ayı sebebiyle artan program yoğunluğu gerekçesiyle yayın akışından çıkarıldı.

Dizinin ayrıca Ramazan ayının bitiminden sonra yeniden kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi.

FİNAL İDDİALARI ORTALIKTA DOLAŞIYORDU

Öte yandan bazı haber sitelerinde Seksenler dizisinin final yaptığına dair iddialar ortalıkta dolaşıyordu. Mynet tarafından yayınlanan haberde ise Seksenler dizisinin sadece Ramazan ayı nedeniyle ara verdiği Ramazan sonrasında ekran yolculuğuna devam edeceği öğrenildi.

TRT1 ekranlarının uzun yıllardır vazgeçmediği dizilerden biri olan Seksenler dizisi 500 bölümden fazladır ekranda yayınlanan en uzun soluklu dizilerden biri olarak dikkat çekiyor. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler'in uzun bir süre daha ekranda olması bekleniyor.