TRT sevilen dizisine final kararı aldı! Hikaye çok sevilmişti

TRT sevilen dizisine final kararı aldı! Hikaye çok sevilmişti

Barış Arduç ile Fahriye Evcen gibi ünlü isimlerin yer aldığı TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin final yapacağı öğrenildi.

Son dönemde final yapan diziler arasına sevilen bir dizi daha eklendi. TRT1 ekranlarında yayınlanan iddialı kadrosuyla dikkat çeken Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin final yapacağı öğrenildi.

Haber Global tarafından paylaşılan bir haberde; Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin kaçıncı bölümde final yapabileceğine de yer verildi.

HAYRANLARI ÇOK ÜZGÜN

TRT 1 ekranlarının sevilen tarih dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu'dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Her pazartesi akşamı seyircisini ekrana kilitleyen dizi için, yakın süreçte final yapma olasılığı konuşuluyor.

HAZİRAN'DAN ÖNCE FİNAL YAPACAK

175666.jpg

Alparslan: Büyük Selçuklu'nun 28 ya da 29. bölümünde Mayıs ayı sonuna doğru sezon finaline gireceği iddia edildi. Genellikle Haziran ayında çok sayıda dizi final yapıyor. Ancak Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin sezon sonunu bile beklemeden final yapacak olması herkesi çok üzdü.

KADRODA ÖNEMLİ İSİMLER VARDI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Barış Arduç ile Fahriye Evcen’i buluşturan dizide sürpriz bir ayrılık yaşanacağı öğrenilmişti. Dizinin Evdokya'sı Gizem Karaca projeye veda edeceği belirtildi.

DİZİ YOUTUBE ÜZERİNDE İZLENEBİLECEK

Öte yandan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi final yaparken eski bölümlerine youtube platformu üzerinden ulaşabilmek mümkün olacak. Henüz kanal yönetiminden bir açıklama yapılmaması Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin finalini doğrular nitelikte.