TRT sevilen dizisine final kararı aldı! Son dört bölüm

TRT sevilen dizisine final kararı aldı! Son dört bölüm

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine final kararı çıktı. Dizinin son dört bölümü kaldı

Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi çok sayıda ünlü ismin yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde yolun sonuna gelindi. Şimdiye dek iki sezondur ekranda olan dizi büyük bir ilgiyle izlenmekteydi. Geniş bir izleyici kitlesi bulunan Masumlar Apartmanı dizisinden gelen son haberler ise hiç iyi değil.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar hayranlarını da derinden üzen final haberi geldi. Dizinin son dört bölümünün kaldığı belirtiliyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin finaliyle ilgili bilgiler de belli oldu. Seyircileri yakından ilgilendiren gelişmenin ayrıntıları.

Ulusal Post'un yayınladığı habere göre; Masumlar Apartmanı dizisindeki kan kaybı devam ederken kanal yönetimi ne diziyi ne yapım şirketini ne de oyuncuları yıpratmaması açısından final kararı aldı. Hikaye son dönemde iyice karışırken Kırmızı Oda ile dizinin birleşmesi de seyirciyi çekmeyi başaramadı.

Yayınlanan her bölümde reyting kaybı yaşanırken TRT1 sonunda final kararı aldı. Normalde Haziran ayında diziler sezon finali yapar ve Eylül ayında tekrar ekranda olurdu.

Masumlar Apartmanı için de böyle bir beklenti çok fazlaydı. Ancak TRT1 yönetiminden gelen final kararı büyük üzüntü yarattı.

TGRT haber tarafından paylaşılan bir haberde Masumlar Apartmanı dizisinin kaçıncı bölümde final yapacağı da belli oldu.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı final kararını 71. bölüm olarak belirledi.


Her Salı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve ilk sezon milyonlarca izleyiciye sahip olan dizi ikinci sezonda aynı başarıyı sağlayamadı.

masumlarapartmani-750x375-c-750x375-c.jpg

İstenilen reytinglere ulaşamayan dizi ise 24 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan 71. bölümle ekranlara veda edecek.

FİNAL İDDİALARI DOĞRULANDI


Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı; 15 Eylül 2020'de ekranlara gelmeye başlayan projenin sezon sonunda ekranlara veda edeceği, yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı'nın paylaşımıyla ortaya çıkmıştı.


Lostuvalı, daha önceki Instagram paylaşımında, birlikte çalıştığı ekibine "Sizinle son hem çok zor ama çok keyifli. Daha var ama son kaç?" diyerek dizinin geleceğini de açıklamıştı.