TRT1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’ya bir oyuncu daha

TRT1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’ya bir oyuncu daha

TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu’ya yeni bir oyuncu daha konuk oyuncu olarak katılıyor

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi sezon finaline hazırlanırken kadroya bomba bir oyuncu daha giriş yapacak.

İlk bölümüyle 8 Kasım 2021 tarihinde ekrana gelen Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. İkinci sezon onayı da alan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde yeni bir oyuncu daha yer alacak.

TV100 Ekibinden Birsen Altuntaş yayınladığı haberde '' Alparslan: Büyük Selçuklu'' dizisinin kadrosuna konuk olarak dahil olan oyuncuyla ilgili son detayları paylaştı.

TRT’nin Akli Film imzalı “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisi yakında sezon finali yapacak. Yeni sezonda da seyirciyle buluşmaya devam edecek olan diziye yeni bir konuk oyuncu girecek.

Başarılı oyuncu Burak Demir, Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Alparslan’ın kutlu yolculuğunu anlatan diziye 26. bölümde konuk oyuncu olacak. Demir iki bölüm rol alacağı dizide Herve karakterine hayat verecek. Herve, “Alparslan Büyük Selçuklu”da Kekavmenos’un eski dostu, şimdilerde ise düşmanıdır.

burak-demir-64323-7381232.jpg

Bizim Evin Halleri adlı dizide canlandırdığı Rüzgâr Aslan karakteri ve Muhteşem Yüzyıl adlı dizide canlandırdığı Hüseyin Çavuş karakteri ile hafızalara kazınan Burak Demir, FOX TV ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisiyle de geniş kitlelere ulaşmıştır. Çok sayıda dizi ve filmde yer alan başarılı oyuncu 3 Kasım 1978 tarihinde Ankara'da doğmuştur.

Burak Demir, 2022 günümüz itibariyle 43 yaşındadır.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan Burak Demir'in bu dizide kaç bölüm yer alacağı bilinmemektedir.