TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinden sarsıcı bir ayrılık daha

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinden sarsıcı bir ayrılık daha

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat peş peşe ayrılık haberleriyle sarsılırken yeni ayrılık haberi

Pazar akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinden peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Dizideki son ayrılık dizinin hayranlarını sarsacak türden oldu. Pazar günleri yayınlanan Teşkilat dizisi Haziran ayında sezon finaline gidecekken yaşanan bu ayrılıkların ise olağan olduğuna dikkat çekiyorlar.

KADRODAN PEŞ PEŞE AYRILAN İSİMLER ÇOK ÜZDÜ

Yaşanacak son ayrılık dizinin hayranlarını üzecek. Son olarak geçtiğimiz haftalarda Mete Başkan karakterini oynayan Mesut Akusta diziden ayrılmıştı.

Yeni Akit gazetesinde yer alan habere göre; Dizinin bu hafta yayınlanacak 44. bölümünde Halit Başkan'ın kızı olduğu ortaya çıkan Ceren karakteri babasının silahından çıkan kurşunlarla vurulacak.

teskilat-dizisinin-sirrini-ezgi-eyuboglu-aciga-cikartti-h1619339241-17f42c-001.png

Böylelikle dizide Ceren karakterini oynayan Ezgi Eyüboğlu bu hafta yayınlanacak 44. bölümünde diziye veda eden son isimlerden birisi olacak.

YENİ İSİMLER KATILACAK

Öte yandan Eylül ayında yeni sezonuyla ekranda olacak TRT1 dizisi Teşkilat'a yeni isimlerin de katılacağı öğrenildi.

Herkes şimdi Teşkilat dizisine katılacak isimlerin kim olduğunu merak ediyor. Ancak katılanlar olduğu gibi ilerleyen bölümlerde kadrodan ayrılan isimler de olacak.

Ana karakterler arasında bir ayrılık yaşanmasa da yardımcı oyuncu düzeyinde bazı ayrılıkların daha olabileceği gelen bilgiler arasında. Reyting rekorları kıran Teşkilat dizisi TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi.