TRT1 ekranlarındaki Masumlar Apartmanı dizisinin finaliyle ilgili son gelişme

TRT1 ekranlarındaki Masumlar Apartmanı dizisinin finaliyle ilgili son gelişme

TRT1 ekranlarında yayınlanan Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başrollerindeki Masumlar Apartmanı dizisinin finali yaklaşıyor.

TRT1 ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenilen Masumlar Apartmanı dizisinin finali yaklaşıyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Son olarak Kırmızı Oda dizisinden Binnur Kaya'nın da dahil olduğu Masumlar Apartmanı dizisinde hikayenin iyice bir sıkıcı hal alması nedeniyle seyirci kaybı yaşanıyor.

REYTİNGLERİN ZİRVESİNDEN DÜŞTÜ

Yayınlandığı ilk sezon ve ikinci sezonun ilk haftalarında reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisi kan kaybetmeye başladı. Dizinin reytingleri giderek azalırken artık final çanları iyiden iyiye çalmaya başladı.

5feb9c2155427e202895b775.jpg

MUHTEMEL FİNAL NE ZAMAN?

Öte yandan Masumlar Apartmanı dizisinin ne zaman final yapacağıyla ilgili bilgiler de gelmeye başladı. Şimdiye kadar 62 bölümdür ekranda olan Masumlar Apartmanı dizisinin 68.bölümle final yapacağı iddia ediliyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 68.bölümde final yapıp yapmayacağı büyük merak konusu olurken kanal yönetimi tarafından önümüzdeki günlerde final duyurusunun yapacağı konuşuluyor.

GELECEK SEZONDA YOK

Masumlar Apartmanı dizisinin finalinin bir sezon finali olmayacağı belirtilirken gelecek sezonda da Masumlar Apartmanı dizisi artık olmayacak.

MASUMLAR APARTMANI HAKKINDA KISA BİR BİLGİLENDİRME

Masumlar Apartmanı dizisi , Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerinden uyarlanarak yayınlanan bir televizyon dizisi. Salı Akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam 63.bölümüyle ekrana gelecek.