TRT1, FOX TV ve Kanal D'den peş peşe yaz dizileri! İşte yeni diziler

TRT1, FOX TV ve Kanal D'den peş peşe yaz dizileri! İşte yeni diziler

Çok sayıda televizyon kanalı yeni yaz dizileri için kolları sıvadı. Özellikle FOX TV birden çok dizi yayınlayacak. Kanal D ve TRT1 ekranlarında ise bazı dizilerin ekrana gelmesi bekleniyor.

Haziran ayında çok sayıda televizyon dizisi sezon finali yapacak. Haziran ayı itibariyle çok sayıda yeni dizi ise ekranlarda yayınlanmaya başlayacak. En çok dikkat çeken diziler ise FOX TV ekranlarında yayınlanacağa benziyor.

Bu sezon FOX TV açısından çok kötü bir sezondu. Çok sayıda dizi final yapmıştı. En az 10 TV dizisi final yapınca FOX TV hüsran üstüne hüsran yaşamıştı.

GÖZLERİNİ YAZ SEYİRCİSİNE DİKTİLER

FOX TV başta olmak üzere çok sayıda televizyon kanalı gözünü yaz seyircilerine dikmiş durumda. Haziran ayı girer girmez çok sayıda yeni dizinin ekrana gelmesi bekleniyor.

İşte kanal kanal yayınlanacak yeni diziler

GÜLÜMSE KADERİNE - FOX

Avşar Film tarafından çekilecek Gülümse Kaderine'nin adı ilk önce Masum ve Güzel olarak açıklandı daha sonra değiştirildi. Dizide yıllardır ekranlardan uzak olan ünlü bir oyuncu da var.

O Hayat Benim’in sona ermesinden sonra başka bir dizide rol almayan Ahu Sungur, sekiz yıl sonra Gülümse Kaderine ile yeniden setlere dönüyor. Çekimleri devam eden dizide ayrıca Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ertuğrul Postoğlu, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç, Mine Tugay, Nazan Diper, Aslı Samat ve Sevinç Kumaş gibi isimler rol alıyor.

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat mücadelesini anlatacak olan dizinin yönetmeni Aytaç Çiçek. Senaryosu ise daha önce Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Koca Koca Yalanlar dizilerine imza atan Burcu Över tarafından yazılıyor.


İNTİBAH - KANAL D

Namık Kemal’in 1876 yılında yayınladığı İntibah romanından uyarlanacak olan aynı adlı dizi Kanal D'de yayınlanacak. Başrolleri Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı'nın paylaşacağı belirtiliyor. İntibah’ın konusu şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur.

Ali, aslında bir fahişe olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.

İYİLİK - FOX

Fox TV’nin yaz sezonu için hazırlıklarını sürdürdüğü İyilik dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Daha önce Kapımdaki Düşman adıyla duyurulan dizinin başrollerinde İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey gibi başarılı isimler bulunuyor.

Bir 'ihanet hikayesi' anlatacak dizide İsmail Demirci, Murat karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Görünürde mutlu bir ailesi, eşi ve iki çocuğu olan Murat, aslında hiç de göründüğü gibi değildir... Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasının ardından Fox TV’de yaz dizisi olarak yayınlanmaya başlayacak İyilik'in yapımcılığını Medyapım’ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Murat Öztürk oturuyor.

KUSURSUZ KİRACI - FOX

Kusursuz Kiracı isimli yeni Fox TV dizisinde Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü başrolde. Sosyal medyada ikiliden ilk selfi paylaşımı da yapıldı.

Çekimleri başlayan dizinin bir apartmanda geçeceği ve gençlere yönelik bir yapım olacağı belirtiliyor.

BİR YAZ DİZİSİ - KANAL D

Kanal D ekranında yayınlanacak olan Bir Yaz Dizisi isimli projede İlayda Alişan ve Burak Yörük başrolde buluşuyor. Bir Yaz Dizisi, çok ünlü bir aktörle ünlü olmak isteyen bir oyuncu adayının hikayesini anlatacak.

GİZLİ KALSIN - FOX

Bir diğer yaz dizisi de yine Fox TV’den geliyor. Gizli Kalsın'da Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal ikilisi rol alacak. Şahin Altuğ’un hem hikayesini yazdığı hem de yönetmenliğini yapacağı dizinin adı Gizli Kalsın olarak netleşti. Dizinin baş kahramanları iki polis...

BALKAN NİNNİSİ - TRT1

Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te çekilecek yeni bir dizi için kollar sıvandı. Üsküp Haber'den Sadık Şimşek'in aktardıklarına göre TRT1 Kuzey Makedonya'da bir göç ve aşk hikayesini konu edinen yeni bir dizi çekecek.

Dizinin oyuncu seçimleri sürüyor. Çekimler Üsküp ve çevre köylerde yapılacak. Projeye Mayıs ayında başlanması bekleniyor. Balkan Ninnisi dizisinde Kuzey Makedonya'da yaşayan genç yeteneklerin de yer alması bekleniyor. Üsküp Haber yetkilisi Sadık Şimşek'in aktardıklarına göre Üsküp'te birden çok cast ajansı araştırma yapmaya çoktan başlamış bile. Genç yetenekleri keşfetmek isteyen bu ajanslar peş peşe ilanlar açıyorlar.

Kaynak: Gerçek Gündem- Boldhaber - TV100- Televizyongazetesi