TRT1 Kasaba Doktoru dizisiyle hüsrana uğradı! Reytingler iyi değil

TRT1 Kasaba Doktoru dizisiyle hüsrana uğradı! Reytingler iyi değil

TRT1 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan ve kadrosunda Deniz Can Aktaş'ın da yer aldığı Kasaba Doktoru dizisi reytinglerde büyük hüsrana uğradı

TRT1 ekranlarında yeni yayına başlayan Kasaba Doktoru dizisi günlerce tanıtılmış ve kanal büyük umutlarla diziyi ekrana sunmuştu.

Dizinin kadrosu resmen yıldızlar geçidi gibi.

Kasaba Doktoru dizisinde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Vildan Atasever, Sinan Albayrak, Özgün Karaman, Barış Yıldız, Sinan Demirer, Alptekin Ertürk, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Sultan Ulutaş ve Fatih Yücebağ gibi çok sayıda ünlü isim yer alıyor.

Dizinin kadrosu kadar hikayesi de oldukça dikkat çekiyor. Büyük bütçelerle değil orta ölçekli bütçelerle ekrana gelen Kasaba Doktoru dizisi için TRT1'in beklentisi çok fazla.

Teşkilat, Masumlar Apartmanı, Gönül Dağı gibi dizilerle reyting rekorlarını alt üst eden TRT1 yeni dizisinde beklediğini bulamadı

Televizyon gazetesinde yayınlanan habere göre; Kasaba Doktoru’nun da çok iyi başlangıç yapması bekleniyordu. İlk bölüm sonrasında reytingler ortaya çıktı.

İlk bölümüyle AB grubunda ikincilik elde eden Kasaba Doktoru dizisinin reytinglerinin çok da beklendiği gibi yüksek olmadığı görülüyor… Ancak sıralama bakımından dizi ikincilikle başlangıç yaptığı için AB kategorisinde dikkatleri çekti. Tüm kişiler kategorisinde ortalamanın altında kalan reytingleri ile yedincilik elde eden TRT1 dizisi, ABC1’de ise dördüncü sırayı aldı… 5’in altında kalan reytingleri ile çok da iyi bir başlangıç yapmasa da Kasaba Doktoru dizisinin birçok yapımın yer aldığı Cuma rekabetinde dikkatleri çektiğini söylemek daha doğru olacaktır.

Dizinin ilk bölüm reytinglerinin çok daha iyi olması bekleniyordu. Ancak bu beklentiler karşılanmadı. İkinci bölümden itibaren bir yükseliş yaşanabilir ama dizinin Cuma rekabetinde birincilik elde etmesinin çok da kolay olmayabileceği gözüküyor.

İKİNCİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Öte yandan Kasaba Doktoru dizisinin ikinci yeni bölümü 15 Nisan 2022 tarihinde TRT1 Ekranlarında yayınlanacak. İkinci bölümden sonra dizinin reytinglerde nasıl bir başarı elde edeceği büyük merak konusu.