TRT1 Seksenler dizisini bitiyor! İşte yerine yeni başlayacak dizi

TRT1 Seksenler dizisini bitiyor! İşte yerine yeni başlayacak dizi

Uzun yıllardır TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi final yapacak. Kanal yerine yeni bir diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor

Dönem dizileri konusunda TRT1 oldukça başarılı bir kanal. Özellikle Seksenler dizisi en etkileyici ve sevilen dönem dizilerinden biriydi. Ancak artık sona yaklaşıldı. Hikaye bitiyor.

Seksenler dizisi uzun yıllardır TRT1 ekranlarında fırtınalar estiren bir diziydi. Diziyi izleyen milyonlarca kişi bulunuyordu. Hemen hemen her gün yayınlanan her bölümü seyircileri geçmişe götürüyor aynı zamanda da duygusal anların yaşanmasına neden oluyordu.

Kadrosunda yer alan oyuncular da çok seviliyordu. Dizi öylesine çok sevilmişti ki her gün bile izlense kimse bıkmıyordu. TRT1 ekranlarının Kuruntu Ailesi dizisinden sonra en soluklu dizilerinden biriydi Seksenler dizisi.

Ancak kötü haber geldi. Seksenler dizisinde yolun sonuna gelindi. TRT1 ekranlarında yep yeni bir dizi seyirciyle buluşacak. Dizinin yine aynı ekip tarafından ekrana getirileceği öğrenildi.

TV100'den Birsen Altuntaş, Seksenler dizisinin yerine gelecek olan diziyle ilgili tüm detayları paylaştı.

Birol Güven imzalı Seksenler dizisi yakında ekrana veda ediyor. Dizinin oyuncuları peş peşe yeni dizilere imza atmaya başladı. Bu arada ünlü senarist ve yapımcı Güven yeni bir dizi için kolları sıvadı.

3116548-810x458.jpg

Yine TRT’de ekrana gelecek olan dizinin adı “Mükemmel Eşleşme”… Diziyi Altın Portakallı yönetmenimiz Emre Kavuk çekecek. Birol Güven’in yazdığı dizide başrolü Ahmet Kayakesen oynayacak.

Kod adı “Görücü Usulü” olan dizi eğlenceli bir aile komedisini ekrana taşıyacak.
Haziran sonunda sete çıkması beklenen proje güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Mint Yapım’ın yeni projesinde Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Eylül Öztürk, Ayhan Taş, Volkan Severcan ve Asuman Dabak rol alacak.

GENÇ YETENEKLER DE YER ALACAK

Öte yandan TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan dizide genç yeteneklerin de yer alması bekleniyor.

kapak-115428.jpg

Seksenler dizisinin yerine başlayacak olan yeni dizideki genç yeteneklerin seçiminin sürdüğü öğrenildi.

Bu dizinin de Seksenler dizisi kadar uzun soluklu olup olmayacağı henüz bilinmiyor.