TRT1'de büyük kıyım! 2 dizi birden final yapacak

TRT1'de büyük kıyım! 2 dizi birden final yapacak

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı ve Seksenler dizisi final yapıyor. Özellikle Seksenler dizisi kanalın en uzun soluklu dizilerinden biriydi

TRT1 ekranlarında yayımlanan iki dizi için final kararı çıktı. Ezgi Mola ile Merve Dizdar'ın başrollerindeki Masumlar Apartmanı dizi önümüzdeki hafta final yaparak ekrana veda edecek. Ayrıca final yapacak diziler arasında bir dizi daha var.

Seksenler dizisi..

TRT1 ekranlarında tam 10 sezondur ekranda olan Seksenler dizisinde yolun sonuna gelindi. Dizi artık gelecek sezonda ekranda olmayacak. 1980'li yılları anlatan Seksenler dizisi TRT1 ekranlarında yayınlanan en uzun soluklu dizilerden biriydi.

TRT1'DEN PEŞ PEŞE YENİ DİZİLER EKRANA GELECEK

Öte yandan Seksenler ve Masumlar Apartmanı final yaparken TRT1 ekranlarında peş peşe yeni dizilerde ekrana gelecek.

İlki Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te çekimlerine başlanan Balkan Ninnisi dizisi olacak. İkinci dizi de belli oldu.

SEKSENLER DİZİSİNİN YERİNE BOMBA DİZİSİ

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, senarist ve yapımcı Birol Güven de yeni bir dizi için hazırlıklara başladı. Yine TRT’de ekrana gelecek olan ve yönetmen koltuğunda Emre Kavuk'un oturacağı dizinin adı "Mükemmel Eşleşme". Güven’in yazdığı ve kod adı 'Görücü Usulü' olan dizi, aile komedisini ekrana taşıyacak.

TEŞKİLAT DEVAM EDECEK

Öte yandan Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinin gelecek sezonda da TRT1 ekranlarında yayınlanacağı öğrenildi. Yani yeni sezon onayı çıktı. Şimdilik TRT1 ekranlarında Masumlar Apartmanı ve Seksenler dizisi için final kararı çıktı. Ayrıca gelecek sezonda Gönül Dağı dizisi de ekran yolcuğunu sürdürecek. Kasaba Doktoru dizisinin de gelecek sezonda TRT1 ekranlarında yayına devam edeceği gelen bilgiler arasında.