TRT1'de neler oluyor? Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha! Kadro sallanıyor

TRT1'de neler oluyor? Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha! Kadro sallanıyor

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinden iki oyuncunun daha ayrılacağı öğrenildi. Teşkilat dizisinde yaşanan bu ayrılık herkesi çok şaşırtacak

Gelecek sezonda da ekran yolculuğuna devam edecek olan Teşkilat dizisinde beklenmedik bazı gelişmeler yaşanacak. Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Teşkilat dizisinden ayrılacak oyuncularla dizinin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu. Yakında ekran arası verecek olan Teşkilat dizisinde bazı flaş gelişmeler yaşanacak.

Pazar akşamları yayımlanan Teşkilat dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin en iddialı rakiplerinden biri olan Teşkilat dizisinde peş peşe iki ayrılık daha yaşanacak.

Mesut Akusta'nın ayrılığı Teşkilat dizisinin hayranlarında büyük bir üzüntüye yol açmıştı. Şimdi iki yeni ayrılığın daha yaşanacak olması Teşkilat hayranlarını sarsmış durumda.

Teşkilat dizisindeki yaşanacak son ayrılıklarla ilgili gazeteci Birsen Altuntaş son gelişmeleri aktardı. Buna göre iki yeni oyuncu daha Teşkilat dizisinden ayrılacak.

Birsen Altuntaş'ın Teşkilat dizisinde yaşanacak olan ayrılıklarla ilgili yazmış olduğu yazının ilgili bölümü şu şekilde oldu.

TRT’nin Tims&B imzalı rekortmen dizisi “Teşkilat”, 48. bölümünün ekrana geleceği 29 Mayıs günü sezon finali yapacak. Dizinin yeni bir gelişme olmazsa yeni sezonda da devam etmesi planlanıyor. 1 Mayıs Pazar günü tekrarı yayınlanan dizinin yeni bölümü ise 8 Mayıs Pazar günü ekrana gelecek.

Dizide ayrıca yakında iki ayrılık yaşanacak. Ezgi Eyüboğlu’nun ardından dizinin Hakkı Dayı’sı Tuncer Salman ve Tövbekar’ı Hakan Boyav da ekibe veda edecek. Başarılı yönetmenler Burak Arlıel ve Burak Müjdeci’nin yönettiği Teşkilat’ta Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Şenler ve Nihat Altınkaya gibi ünlü isimler seyirciyle buluşuyor.