TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda son karar! Seyircileri üzecek ayrılık

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda son karar! Seyircileri üzecek ayrılık

TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı dizisinde beklenmedik bir ayrılık daha yaşanacak. Diziye önemli bir karakter veda ediyor

Gönül dağı dizisi son iki sezondur TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri. Dizinin kadrosu ve hikayesi gerçekten çok seviliyor. Ancak diziden yaşanan bazı ayrılıklar seyirciyi çok üzmekte. Gelen bilgilere göre Gönül Dağı dizisinden bir isim daha kadroya veda edecek.

Akşam gazetesi tarafından yayınlanan bir haberde kadrodan ayrılması muhtemel isim hakkında da bazı detaylar paylaşıldı. Henüz iddialar oyuncu yada kanal tarafından doğrulanmadı. Ancak bir yalanlama da yapılmaması iddiaların doğru olduğunu gösteriyor.

Peki ama Gönül Dağı dizisinden kim ayrılacak?

Dizinin Dilek'i Gülsim Ali diziye veda eden isim olacak. Dilek'in karnındaki bebeğiyle hayatını kaybedeceği iddialar arasında yer alıyor.

gonul-dagi-nin-dilek-i-gulsim-ali-ilhan-diziden-ayriliyor-mu-gonul-dagi-dilek-neden-diziden-ayriliyor203.jpg

Bu gelişme dizinin hayranlarını üzerken ortaya bomba bir iddia atıldı.

SETİ TERK EDİP GİTMİŞTİ

Emanet dizisinde Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde seti terk edip diziyi bırakmasıyla gündeme gelmişti.

GÖNÜL DAĞI'NA MI GELİYOR?

Kulislerde son konuşulanlara göre, Sıla Türkoğlu yeni sezonda Taner'in partneri olarak diziye dahil olacak.

YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümlerinin yayımlanacağı tarihte belli oldu. Buna göre Gönül Dağı dizisinin yeni bölümlerinin Eylül ayında TRT1 ekranlarında tekrar yayında olması bekleniyor.

Ayrıca yeni sezonda kadroya başka isimlerinde dahil olması bekleniyor.

Dizinin Dilek'i Gülsim Ali İlhan Gönül Dağı dizisinin en sevilen karakteriydi. Çok sayıda kişi bu ayrılığa tepki gösteriyor