TRT'den Gönül Dağı dizisi için şaşırtan karar! Kadroda sürpriz değişim

TRT'den Gönül Dağı dizisi için şaşırtan karar! Kadroda sürpriz değişim

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisi kadrosunu yenilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan ayrılık sonrası diziye yeni oyuncular katıldı.

Dile kolay tam 2 sezondur ekranda olan Gönül Dağı dizisi seyirciler tarafından çok sevildi. Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi iddialı yürüyüşünü devam ettiriyor.

2 Nisan 2022 Cumartesi akşamı 58.bölümüyle ekrana gelecek olan Gönül Dağı dizisi 3.sezon hazırlıklarını ise şimdiden başlattı.

DİZİYE YENİ OYUNCULAR GİRECEK

Gönül Dağı dizisine yeni oyuncuların gireceği öğrenildi. Bu kapsamda diziye katılan son oyuncular da belli oldu.

Cumartesi akşamlarının yıldız dizisi Gönül Dağı'nın kadrosuna Dilek Denizdelen, Melahat Ferses, Mustafa Şen ise İlhami Ferses karakteriyle katılmış oldular. Söz konusu transfer haberi Gönül Dağı seyircilerini de heyecanlandırdı.

İlhami Ferses ve Melahat Ferses karakterinin eğlenceli sahneleri Gönül Dağı seyircilerini kendinden geçirecek.

YÜZ GÜLDÜREN DİZİ

Gönül Dağı dizisi her ne kadar sım sıcak bir aile dizisi olsa da bazen dram da olabiliyor. Ancak genel olarak Gönül Dağı dizisini izleyenlerin yüzü gülüyor.

3.Sezonda da ekranda olacak olan Gönül Dağı dizisinin kadrosuna yeni isimlerin katılması bekleniyor.

Şimdilik dizinin kadrosuna Dilek Denizdelen ve Mustafa Şen katılmış olsa da Eylül ayında yayınlanacak olan 3.sezonda başka oyuncuların da yer alması bekleniyor.

3.Sezon onayını da veren TRT'nin Gönül Dağı ekibinde sürpriz yenilikler yapması bekleniyor.