TRT'den Teşkilat dizisi için son karar! Seyircileri üzen gelişme

TRT'den Teşkilat dizisi için son karar! Seyircileri üzen gelişme

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin sezon finali yaklaşıyor. TRT bu konuyla ilgili son kararını verdi

Pazar akşamları yayımlanan Teşkilat dizisinde sezon finali yaklaştı. Bu duruma üzülen seyirciler dizinin ekran arası verecek olmasından dolayı büyük üzüntü içerisindeler.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi reytinglerin zirvesinden inmiyordu. Her dizide olduğu gibi bu dizide de sezon arası verilecek.

Genelde diziler yaz öncesinde sezon arası verir ve Eylül ayında tekrar ekrana dönerler. Teşkilat dizisi de böyle yapacak. Bu ekran arası karası seyircileri şimdiden çok üzdü.

Gelen bilgilere göre yakın bir zamanda Teşkilat dizisi sezon finali yapacak.

Televizyon gazetesinde yayınlanan özel haberde; Teşkilat dizisinin sezon finaliyle ilgili bilgilere yer verildi. Seyircileri yıkan gelişmenin detayları belli oldu.

Teşkilat dizisinin finaliyle ilgili gelişmeler şu şekilde oldu...

Bayram tatili nedeniyle yeni bölümü ekrana gelmeyen dizinin sezon finali yapacağı tarih de belli oldu. Buna göre Tims&B Productions imzalı Teşkilat dizisi 29 Mayıs’ta ekrana gelecek 48. bölümle sezon finali yapacak. Dizi önümüzdeki kış üçüncü sezonuyla yayınına devam edecek.

Bu durumda Teşkilat’ın ikinci sezonunun sonu için geriye dört bölüm kaldı. Dizinin yeni bölümü 8 Mayıs Pazar akşamı izleyiciyle buluşacak. Her bölümü heyecan dolu Teşkilat için geri sayım devam edecek.

Bu arada ikinci sezonunun iki önemli oyuncunun ayrılığıyla sona ereceği belirtiliyor. Kısa süre sonra Ceren’i canlandıran Ezgi Eyüboğlu ve Başkan karakterini canlandıran Mesut Akusta’nın ayrıldığı diziye iki oyuncunun daha veda edeceği ortaya çıktı.

Buna göre Teşkilat’ta Yıldırım karakterini canlandıran Gürkan Uygun ile Hakkı karakterini canlandıran Tuncer Salman’ın diziye veda etme ihtimali bulunuyor. Yıldırım karakterinin ikinci sezonun sonlarında hikayeye veda etme ihtimali bulunurken, 45. bölüm fragmanında Hakkı karakterinin de ölebileceğine yönelik mesaj verildi. Dizinin 8 Mayıs’taki 45. bölümünde Hakkı karakterine ne olacağı net bir şekilde ortaya çıkacak.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin yer aldığı dizi son haftalarda yaşadığı oyuncu ayrılıklarıyla gündeme geliyor. Ancak oyuncular dizideki karakterlerin görevi bittiği için ayrılıyor. Teşkilat’ın üçüncü sezonunda kadroya yeni ve iddialı isimlerin katılması bekleniyor.

KADROYA BAŞKA İSİMLERDE KATILACAK

Öte yandan gelen bilgilere göre Teşkilat dizisine yeni sezonda başka isimlerde katılacak. Kadroya katılacak isimler şimdiden merak konusu. Bazı oyuncuların sözleşmesi ise sezon finali sırasında dolmuş olacak.

Sözleşmeler dolduktan sonra kadroda yer almaya devam edecek oyuncuların kim oldukları büyük merak konusu.

Ancak bilinen bir şey var ki ana kadro olduğu gibi devam edecek. Başrol kadrosunda büyük bir değişim beklenmiyor.

Sadece gelecek sezonda başka oyuncular kadroya dahil olabilir. Hatta yan karakterlerde büyük bir değişim bekleniyor denebilir.

Nefes kesen bölümleriyle Pazar akşamlarının yıldızı olan Teşkilat dizisi ilk bölümüyle 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanmıştı. O günden bugüne reytinglerin zirvesinden inmeyen Teşkilat çok sayıda rakibinin de final yapmasına neden olmuştu.