Üç Kız Kardeş Dizisinde Beklenmedik Ayrılık! Usta Oyuncu Kadrodan Çıkacak

Üç Kız Kardeş Dizisinde Beklenmedik Ayrılık! Usta Oyuncu Kadrodan Çıkacak

İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi 6.bölümüyle ekrana gelecekken dizinin akıbetiyle ilgili bilgiler de gelmeye başladı.

Henüz 5 bölümdür ekranda olmasına rağmen Salı akşamlarının yıldızı haline dönüşen Üç Kız Kardeş dizisi en çok izlenen diziler arasında yer almayı başardı. İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi reyting rekorları kırmaya devam ederken dizi 6.bölümüyle ekrana gelecek.

KİTABA UYGUN İLERLİYOR

Kitaptaki hikayeye uygun ilerleyen dizinin kadrosunda beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Türkan ve Somer birlikte olmuşlardı. Bu birliktelik nedeniyle Türkan hamile kalacak.

Kitaptaki hikayeye bakıldığında Somer ve Türkan'ın çocuğunun doğduğu gün Nesrin hanım vefat ediyor.

Eğer dizi kitaba uygun bir şekilde ilerlemeye devam ederse Nesrin karakterine hayat veren İclal Aydın diziden ayrılacak.

6214aaa686b24429646b1cdd.jpg

Dizinin hikayesinin arkasındaki İsim olan İclal Aydın'ın bir kaç bölüm daha kadroda yer alacağı ve sezon finalinden önce diziden çıkacağı konuşuluyor.

SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Üç Kız Kardeş dizisinin Haziran ayında sezon finali yapacağı konuşulurken Eylül ayında ise tekrar 2.sezonuyla vizyonda olacağı belirtiliyor.

RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTI

FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ve TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisini geride bırakmayı başaran Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezonda da reyting rekorları kırması bekleniyor.

MİNE VE SOMER'İN AYRILIĞI GÜNDEMDE

Öte yandan yayınlanacak olan 6.bölümle ilgili ayrıntılar da belli oldu. Fragmana bakıldığında Somer ve Mine'nin ayrılacağı görülüyor. Eski eşiyle görüşen Mine'yi kıskanan bu yasak aşkı bitirme kararı alıyor. Bu işten en çokta Ruçhan hanımın avantajlı çıkacağı görülüyor.

6230c93944539502d84971fa.jpg

Üç Kız Kardeş Dizisi 6.yeni bölümüyle 29 Mart 2022 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

İlgili Haberler