Üç Kız Kardeş dizisinin reytingleri merak ediliyordu! Raporlar Kanal D'yi şaşırttı

Üç Kız Kardeş dizisinin reytingleri merak ediliyordu! Raporlar Kanal D'yi şaşırttı

İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi reyting patlaması yaşıyor. TRT1 ve FOX TV bu işe çok bozulacak

Salı akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi reyting rekorları kırıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi dikkat çekiyor.

Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki kan kaybı devam ederken Üç Kız Kardeş dizisi ise reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin final yapabileceği iddiaları bile gündemde. TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin ise gelecek sezonda olmaması bekleniyor.

Kanal D ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisi henüz 6.bölümüyle ekrana gelmesine rağmen en çok izlenen diziler arasındaki yerini almayı başardı. Bu durum Kanal D yönetiminde bile şaşkınlık yarattı.

Çünkü zirveden asla düşmeyen Masumlar Apartmanı dizisinin reytinglerini neredeyse tümüyle Üç Kız Kardeş dizisi toplamış oldu.

Televizyon gazetesinin haberine göre; İlk haftalarda sessizce bir girişle reytinglerde ortalama bir düzeydeydi. 4. haftada bir anda herkesi şaşırtan bir şekilde reytingde 1. sıraya yerleşti.

Salı akşamları yayınlanan atv’nin Destan dizisi, bir süredir gün birinciliğini kimseye bırakmıyordu. Ancak Üç Kız Kardeş dizisi öyle bir çıkış yaptı ki herkesi şaşırtarak Destan dizisinin birinciliğini elinden almayı başardı!

5. ve 6. bölümlerde de durum değişmedi. Salı akşamlarının artık reytingdeki birincisi Üç Kız Kardeş dizisi! Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Berker Güven ve Özgü Kaya’nın rol aldıkları dizi, sezon ortasında adeta ekranda fırtınalar koparıyor!

Böylesi bir ilgi göreceğini kimsenin düşünmediği Üç Kız Kardeş dizisi, Kanal D’nin ekrandaki reytingleri alt üst eden dizisi olarak adını şimdiden dizi piyasasına yazdırdı!

2.SEZONDA DA OLACAK

Öte yandan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezonda da ekranda olması bekleniyor. Reytingleri iyiden iyide artan Üç Kız Kardeş dizisi, Kanal D'nin Sadakatsiz ve Camdaki Kız dizisinden sonra en iddialı dizilerinden biri oldu.

Camdaki Kız dizisinin de gelecek sezonda yer alması beklenirken, Sadakatsiz dizisinin ise Haziran ayında final yaparak ekrana veda etmesi bekleniyor.