Üç Kız Kardeş Dizisinin Sadık'ı Reha Özcan'dan kötü haber! Sevenleri dua ediyor

Üç Kız Kardeş Dizisinin Sadık'ı Reha Özcan'dan kötü haber! Sevenleri dua ediyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Sadık karakterine hayat veren Reha Özcan köpek saldırısına uğradı. Haberi duyan sevenleri Reha Özcan için dua ediyor

Reha Özcan'dan gelen son haberler hiç iyi değil. Usta oyuncunun köpek saldırısına uğradığı öğrenildi! Son durumuyla ilgili gelişmelerde belli oldu! İşte ayrıntılar

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Sadık karakterine hayat veren Reha Özcan gelen son haberle hayranlarını üzdü.

Burdur turnesi sonrasında Reha Özcan'ın çoban köpeklerinin saldırısına uğradığı öğrenildi. Akşam gazetesi tarafından da yayınlanan haberde Reha Özcan söz konusu saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Reha Özcan paylaşımında 'Bir Garip Orhan Veli' oyununun da ertelendiğini duyurdu.

Ayağından yaralandığı öğrenilen Reha Özcan'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. 'Bir Garip Orhan Veli' etkinliğinin 17 Haziran'a ertelendiğini belirten usta oyuncu köpeklerin bu olayda suçunun olmadığının ısrarla altını çizdi ve "Suçlu bizdik, hayvanların suçu yok" açıklamasında bulundu.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

bizim-hikaye-fikri-resimleri.jpg

Öte yandan Reha Özcan'ın söz konusu paylaşımı yapmasının ardından çok sayıda hayranından geçmiş olsun mesajları gelirken çok sayıda hayranı da Reha Özcan için dua ettiklerini belirttiler.

Üç Kız Kardeş dizisinde Sadık karakterine hayat veren Reha Özcan daha öncede Seksenler dizisi ve FOX TV ekranlarında yayımlanan Mucize doktor gibi ünlü dizilerde yer almıştı.