Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın kardeşi de çok ünlü çıktı

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın kardeşi de çok ünlü çıktı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya'nın kardeşi de çok ünlü çıktı.

İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Henüz 6 bölümü geride bırakan dizi seyirciler tarafından çok sevildi.

Dizinin en dikkat çeken karakterlerinden biri kuşkusuz Türkan.. Güzelliğiyle dikkat çeken Türkan karakterine Özgü Kaya hayat veriyor.

Başarılı oyuncunun özel hayatı merak edilirken kardeşinin de ünlü bir oyuncu olduğu ortaya çıktı.

TV100 tarafından aktarılan habere göre; Özgü Kaya'nın kardeşinin kim olduğu belli oldu.

Güzel oyuncunun kardeşi Efekan Kaya, Beykent Üniversitesi'nde Oyunculuk bölümünü okuyor. Yakışıklılığıyla dikkat çeken Efekan Kaya şimdiden genç kızların sevgilisi olmayı da başarmış durumda.

a2-emy6-jpg.webp

Sosyal medyayı sallayan bir fotoğraf karesi ise Özgü Kaya'nın hayranlarını heyecanlandırdı.

İşte Özgü Kaya'nın kardeşi ile birlikte çekilmiş olduğu o fotoğraf.

Özgü Kaya, ailesiyle yer aldığı kareleri sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor.

BU ÇOCUKTA GELECEK VAR

Öte yandan Özgü Kaya'nın kardeşiyle ilgili sosyal medyayı sallayan yorumlar da dikkat çekti. Çok sayıda yorumcu Efekan Kaya'nın çok yakışıklı olduğunu belirterek televizyon dünyasında adından çokça söz ettireceğini dile getirdiler.

Efekan Kaya'nın yakın bir zamanda bir dizi projesiyle seyirci karşısına çıkması ise sürpriz olmaz görünüyor.

Öte yandan genç kuşak gazetecilerinden Sadık Şimşek, Efekan Kaya hakkındaki bazı bilgileri de paylaştı. Buna göre Efakan Kaya 17 Haziran 1996 yılında İstanbul'da dünyaay geldi. Özgü Kaya'nın tek kardeşi olan Efekan Kaya , Beykent Üniversitesi'nde Oyunculuk bölümünde eğitim görüyor.