Yargı dizisinde bir gizem daha çözüldü! Herkesin merak ettiği detayı Yekta çözdü

Yargı dizisinde bir gizem daha çözüldü! Herkesin merak ettiği detayı Yekta çözdü

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki Yargı dizisinde sonunda Zafer'in başına gelenler ortaya çıktı. Katili bulan isim ise Yekta oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin yayınlanan son bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı. 30.bölümde Yekta yine büyük bir kurnazlık yaparak olayı çözen isim oldu. Sahte diplomasıyla avukatlık yapan Yekta büyük kurnazlık ve sinsiliğiyle dizideki en tuhaf ve en korkunç karakterlerden biri.

CEYLİN TUZAK KURDU

Her ne kadar Ceylin ile Pars anlaşma yapsa da Ceylin'in kurduğu tuzaktan Yekta nasıl kurtulacak büyük merak konusu. Şimdiye dek Yekta'yı kimse durduramadı.

ÇINAR SUÇSUZ

Nasıl bir uğursuz çocuksa Çınar'ın başı bir türlü beladan kurtulmuyor. Yargı dizisinin yayınlanan son bölümünde Çınar'ın Zafer'i öldürmediği ortaya çıktı.

622073e286b24a1b60ed7548.jpg

SERDAR'IN BÜYÜK AHLAKSIZLIĞI

Dizideki her türlü iğrençliğin içerisinde olan Serdar'ın Zafer'i öldürdüğü ortaya çıktı. Muhtemelen bu talimatı ise Engin'den aldı.

Engin'in talimatı doğrultusunda Zafer'i öldürdüğü ve suçu Çınar'ın üstüne yıktığı tahmin ediliyor. Zafer'in cinayeti Yargı dizisinde büyük bir gizemdi. Bu gizem çözülürken Yargı seyircisini başka bir gizem daha bekliyor. O gizem kuşkusuz Ceylin'in kimi öldürdüğüyle alakalı. 6 ay zaman atlaması yaşanan Yargı dizisinde Ceylin'in bir cinayet işlediği ve cinayet silahını da ofisindeki çiçeğin saksısına gömdüğü görülüyor. Eren komiser tarafından tutuklanan Ceylin'in kimi öldürdüğü büyük merak konusu olmaya devam ederken yayınlanacak 31.bölüm büyük bir merakla bekleniyor.