Yargı dizisinde Ilgaz'ı sarsacak ayrılık! Bu kez en yakındaki isim gidiyor

Yargı dizisinde Ilgaz'ı sarsacak ayrılık! Bu kez en yakındaki isim gidiyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde yeni bir ayrılık yaşanacak. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerindeki dizide beklenmedik bir gelişme var.

Yargı dizisi reytinglerin zirvesinden inmeden yoluna devam ediyor. Pazar akşamlarının yıldızı olan Yargı dizisi dün yine reyting rekorları kırdı.

Yargı dizisi dün 27.bölümüyle ekrana geldi.

Zafer'in ölümüyle ilgili tüm gerçekler tek tek ortaya çıktı.

Merdan'ın ayarladığı adam bile Metin amiri kurtarmaya yetmedi. Eren komiser ve Pars savcı olayı başarılı bir şekilde çözdüler.

Metin amir artık tamamıyla köşeye sıkıştı. Pars ve Eren komiser tüm gerçekleri öğrendi.

ILGAZ OLAYI ÇÖZDÜ

Zafer'in cinayetiyle ilgili iz süren Ilgaz ise artık katilin kardeşi Çınar olduğunu anladı. Önce mezarlığa gitti ve ardından oradaki çiçekçi kadından tüm gerçekleri öğrendi. Sonrasında ise Ulaşım daire başkanlığına giderek Zafer ve Çınar'ın bindiği otobüsün görüntülerini izledi. Cinayeti tamamıyla çözen Ilgaz büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

METİN AMİR GİDİYOR

Çocuklarına bir not bırakan Metin amir evi ise küçük kızı Defne'nin üzerine yaptı. Bu yaşananlardan habersiz olan Ilgaz ve Merdan ise büyük bir şok yaşayacaklar.

MEZARLIKTA İNTİHAR EDECEK

614840263ab16608dce081c5.jpg

Dizinin işleyişine bakıldığında Metin amirin intihar etmesi bekleniyor. Metin amir karakterine Hüseyin Avni Danyal hayat veriyor. Hüseyin Avni Danyal'ın diziden ayrılacak olmazı Ilgaz'a büyük bir şok yaşatacak. Bir yandan gerçekleri öğrenen Ilgaz bir yandan da Babasının ölümüyle büyük bir yıkım yaşayacak.

Yargı dizisi 28.bölümüyle 10 Nisan 2022 tarihinde Kanal D ekranlarında yayında olacak.