Yargı dizisinde şaşkına çeviren detay! Açık açıktan yeni bölümden sızdırdılar

Yargı dizisinde şaşkına çeviren detay! Açık açıktan yeni bölümden sızdırdılar

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz artık konumunu tamamen belirledi.

25.bölümüyle ekrana gelecek olan Yargı dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Zafer'in ölümü artık kesinleşti. Çınar'ın tekrar cezaevine girip girmeyeceği bu bölümde belli olacak. Sema Ergenekon yine herkesi ekrana kilitleyecek bir bölüm hazırladı.

CEYLİN VE ILGAZ SIKMAYA BAŞLAMIŞTI

Ceylin ve Ilgaz'ın evlenmesine rağmen birbirlerini hala Avukat ve Savcı diye kaydetmiş olması rahatsızlık yaratıyordu. Bu rahatsızlık sosyal medyada sıkça gündeme getiriliyordu. Rahatsızlık giderek artarken senarist sonunda geri adım attı ve yapılması gereken adımı açıkladı.

PINAR DENİZ'DE KONUMUNU BELLİ ETTİ

pinardeniz-yargi1.jpg

Bilindiği gibi önceki bölümde Ilgaz ve Ceylin birbirlerinin telefonuna bakmış ikisi de çok şaşırmıştı. Ceylin telefonuna Ilgaz'ı Savcı diye kaydederken , Ilgaz ise Ceylin'i Avukat diye kaydetmişti.

Durum değişti. Artık Ceylin ve Ilgaz'ın birbirlerini nasıl kaydettikleri belli oldu. Üstelik bu değişim Yargı dizisinin hayranlarını da çok sevindirdi.

Pınar Deniz'de sosyal medya hesabından paylaşarak konumunu belli etmiş oldu.

pinardeniz-yargi.jpg