Yargı dizisinden Kaan Urgancıoğlu ayrıldı iddiası! Seyirciler ters köşe

Yargı dizisinden Kaan Urgancıoğlu ayrıldı iddiası! Seyirciler ters köşe

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin dünkü bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Pınar Deniz'in canlandırdığı Ceylin karakteri final sahnesine damga vurdu..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde gündemi alt üst eden bir gelişme yaşandı. Yayınlanan son bölümde Pınar Deniz'in hayat verdiği Ceylin karakterinin final sahnesindeki görüntüsü gündemi alt üst etti.

Ulusal Post'un haberine göre; Ceylin'in birini öldürmüş olabileceği üzerine bir analiz yapıldı. Ölen kişinin Metin amir, Yekta ya da Serdar olabileceği üzerinde duruluyor...

ANCAK ASIL BOMBA BAŞKA OLABİLİR

Ceylin'in Ilgaz'ı öldürmüş olabileceği iddia ediliyor. Ceylin'in ofise Ilgaz'ın arabasıyla dönmüş olması da bu iddiayı doğrular nitelikte. Eğer böyle olursa dizide Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu'nun Yargı dizisinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

MERAK EDİLEN İSİM

Öte yandan Kaan Urgancıoğlu son dönemde de en çok merak edilen oyunculardan biri.

Vikipedi'de Kaan Urgancıoğlu hakkında kısaca şu bilgilere yer verilmiş

8 Mayıs 1981'de Aydın'da doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Suriye ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji'nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji'nde bitirdi. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü'nde 2007 yılında tamamladı.

AŞK101 DİZİSİYLE ÜNLENDİLER

basliksiz-1-kskv-cover.jpg

Yargı dizisinde başrolü paylaşan Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in ortak bir özelliği daha var. Her iki isim de Netlix platformunda yayınlanan AŞK101 dizisiyle dünyanın tanıdığı oyuncular haline dönüştüler. Bu dizideki başarılı performansları onların daha da ilerlemesini sağladı. Ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde başrol oldular.

Şimdiye dek 29 bölümdür yayınlanan Yargı dizisi 30.bölümüyle 24 Nisan 2022 tarihinde Kanal D ekranlarında yayında olacak. Dizinin tek sezonluk bir dizi olduğu biliniyor.