Yargı dizisinden Pınar Deniz'in ayrılacağı öne sürülüyor

Yargı dizisinden Pınar Deniz'in ayrılacağı öne sürülüyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz'in diziden ayrılacağı öne sürüldü..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi izlenme rekorları kırıyor. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri de Pınar Deniz.. Kaan Urgancıoğlu ile dizide partner olan Pınar Deniz, Ceylin karakterine hayat veriyor. İkili daha önce de AŞK101 dizisinde birlikte yer alıyorlardı.

Gelen son iddialar Yargı izleyicileri üzecek türden.. İddialara göre Pınar Deniz'in yargı dizisinden ayrılacağı öne sürülüyor.

TV100 tarafından paylaşılan bir haberde Yargı dizisindeki olası ayrılıkla ilgili bilgiler paylaşıldı.

Medyatava TV Gündem programına konuk olan dizi doktoru Oya Doğan bu hafta dizi ve sinema sektöründe yaşanan gelişmeleri, medya temsillerini masaya yatırdı. Yayın hayatına yeni başlayan Hakim, Annenin Sırrıdır Çocuk ve Kasaba Doktoru dizileri hakkında görüşlerini aktaran Doğan, yılın dizisi Yargı hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeni sezonda da devam kararı alan Yargı dizisinden ayrılma ihtimali olan Pınar Deniz için değerlendirmede bulundu.

Dizi Doktoru Oya Doğan Medyatava TV Gündem programına konuk oldu, dizi ve sinema sektörü için haftanın gelişmelerini aktardı. Hakim, Kasaba Doktoru, Annenin Sırrıdır Çocuk gibi yeni projeler hakkında görüşlerini aktarmasının yanı sıra yılın dizisi Yargı hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tek sezon olarak yola çıkan ancak yüksek reytingler sonucu yeni sezonda da devam kararı alan dizi için şaşırtıcı bir durum yaşandı. Pınar Deniz'in yeni sezonda dizinin kadrosunda olmama ihtimalini açıklayan Doğan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DİZİ ZATEN HAZİRAN AYINDA FİNAL YAPACAK

Öte yandan Pınar Deniz'in hayat verdiği Ceylin karakterinin doğru olabileceğine dikkat çeken genç kuşak gazetecilerinden Sadık Şimşek ise şunları söyledi:

Dizi zaten tek sezonluk bir dizi. Dolayısıyla Ceylin karakterinin diziden ayrılacak olması herhangi bir şok etkisi yaratmaz. Yargı dizisi yayınlandığı ilk bölümden itibaren Ceylin ve Ilgaz arasında dönüyordu. Ilgaz'la Ceylin arasındaki bağ son olaydan sonra tamamen kopacak görünüyor. Kolay kolay da toparlamak mümkün değil. Çınar muhtemelen cezaevine girecek ve Metin amirde onunla birlikte elbette.

Sonrasında ise Merdan'ın zaten kanserden öleceğini biliyoruz.

Dizide zaman atlaması bile olabilir. Buna da zaten şaşırmayız