Yargı dizisinin son bölümünde işler karıştı! Ceylin gizemi sürüyordu gerçeği açıkladı

Yargı dizisinin son bölümünde işler karıştı! Ceylin gizemi sürüyordu gerçeği açıkladı

Yargı dizisinin son bölümünde Ceylin'in kimi öldürdüğü yine merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Camdaki Kız taktiği uygulanacak. Peki o taktik neydi?

Son 3 bölümdür Yargı dizisinde Ceylin'in kimi öldürdüğü büyük merak konusu. Yayınlanan bu bölümde de Ceylin'in kimi öldürdüğü ortaya çıkmadı.

Geçtiğimiz hafta Yargı dizisine bayram tatili nedeniyle ara verilmişti. 3 bölüm sonra sezon finaline hazırlanan Yargı dizisinin bu bölümünde de Ceylin'in ne yaptığı belli olmadı. Bu duruma Yargı seyircisinden tepki yağarken dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Ulusal Post'ta da aktarılan habere göre; Pınar Deniz'in canlandırdığı Ceylin karakterinin ne yaptığını gelecek sezona kadar seyirciler öğrenemeyecek. Hikayeyi canlı tutmak adına bu taktiği uygulayacaklar.

CAMDAKİ KIZ TAKTİĞİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde de sezon sonunda Hayri karakteri kadroya girmişti. Ancak Hayri hem sezon finalinde hem de yeni sezonda en az 10 bölüm boyunca ortaya çıkmamıştı. Heyecanı canlı tutmak için Yargı dizisinde de benzer bir taktiğin uygulanabileceği öne sürülüyor.

Haziran ayında sezon finali yapacak olan Yargı dizisi yeni bölümleriyle Eylül ayında tekrar ekranda olacak. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki Yargı dizisi her pazar ekrana geliyor.

Bu konuyla ilgili genç kuşak gazetecilerinden Sadık Şimşek'te twitter hesabından bir mesaj yayımladı. O mesajda Sadık Şimşek şunları yazdı.