Yargı dizisinin yeni sezon tarihiyle ilgili Kanal D'den beklenen açıklama geldi

Yargı dizisinin yeni sezon tarihiyle ilgili Kanal D'den beklenen açıklama geldi

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerindeki Yargı dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu

İlk sezonuyla reyting rekoru kıran Yargı dizisi ikinci sezonuyla yakında ekranda olacak. Dizinin başrollerindeki Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yeni sezonda olup olmayacağı merak ediliyor.

Sezon finalinde Ceylin karakteri tarafından Ilgaz öldürülmüştü. Bu durum seyircilerde büyük şok etkisi yaratmıştı.

YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN EKRANDA OLACAK?

Kanal D kaynaklarından gelen bilgilere göre Yargı dizisinin 2.sezonu 18 Eylül 2022 tarihi itibariyle Kanal D ekranlarında olacak.

Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi geçtiğimiz dönemin en çok izlenen dizilerinden biriydi. Başlangıçta tek sezonluk proje olan Yargı dizisi için ikinci sezon anlaşması da yapılmıştı.

kanal-d-nin-yayinlanacak-olan-pinar-deniz-ve-kaan-urgancioglu-nun-yer-aldigi-yargi-dan-ilk-kareler-dizi-haberleri-1629707518-1280x720.jpg

Kanal D yönetimi reytingler iyi gidince diziyi ikinci sezona taşındı. Yargı dizisi Türkiye'de o kadar çok sevildi ki Yunanistan bile dizinin Yunan versiyonunu çekmeye başladı.

Yargı'nın Yunan versiyonunun çekimleri şu aralar hatta Yunanistan'da devam ediyor. Dizi ülkenin en iddialı televizyon kanallarından birinde ekrana gelecek. Yargı dizisi kadar reyting depolayacak mı bilinmez ama şimdiden Yunanistan medyasında genişçe yer bulmuş durumda.

Sema Ergenekon tarafından senaryosu yazılan Yargı dizisi özellikle Z kuşağı tarafından da çok seviliyor. Yargı dizisi Kanal D'nin son dönemde en iddialı dizilerinden biri olarak dikkat çekiyor.