Yargı dizisinin yıldız oyuncusu Uğur Aslan eşini paylaştı herkes inanamadı

Yargı dizisinin yıldız oyuncusu Uğur Aslan eşini paylaştı herkes inanamadı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Eren komiser karakterine hayat veren Uğur Arslan paylaşımıyla duygulandırdı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi çok sayıda oyuncunun daha da parlamasına neden oldu. Örneğin Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ülke genelindeki ününe ün kattı. Bu iki isim zaten aşk101 dizisiyle büyük bir başarı elde etmişlerdi.

Ancak dizide dikkat çeken bir oyuncu daha var. Dürüst ve Sadık kimliğiyle bilinen Eren komiserden söz ediyoruz.

Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinde Eren komiser karakterine Uğur Arslan hayat veriyor. Uğur Arslan adını Türkiye son dönemde sıkça duyuyor. Oyunculuk yeteneği haricinde müzik alanındaki yeteneği de Uğur Arslan'ın çok konuşuldu.

Yargı dizisindeki başarılı performansı Uğur Arslan'ın hızla yükselmesine neden oldu. Magazin gündeminden de düşmeyen Uğur Arslan'ın attığı her adım paylaştığı her gönderi olay oluyor.

EŞİ OYNADIĞI DİZİNİN SENARİSTİYMİŞ

Uğur Arslan eşini paylaşınca bir anda gündem oldu..

CNN Türk'ün haberine göre; Yargı dizisinin 'Komiser Eren'i karakterine hayat veren Uğur Aslan, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri... Senarist eşi Sema Ergenekon ile mutlu bir evliliği olan Aslan, zaman zaman eşiyle pozlarını paylaşıyor. Son olarak hayat arkadaşının yeni yaşını böyle kutladı.

62528c315cf3b027d82f287c.jpg

Daha önce 'Gümüş', 'Siyah Beyaz Aşk', 'Karadayı' gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu, rol aldığı dizinin senaristliğini üstlenen eşi Sema Ergenekon ile görüşememekten dert yanmıştı.


Senaryoyu her okuduğunda izleyiciyle beraber kendisinin şaşırdığını ifade eden Aslan, "Bazen eşimden dolayı sete avantajlı gittiğimi düşünüyorlar ama öyle olmuyor. Ne sette ne evde doğru düzgün görebiliyoruz birbirimizi. O senaryoyu yetiştirmek için bir mücadele veriyor, biz ise diziyi" şeklinde konuşmuştu.

Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan Uğur Aslan, zaman zaman rol arkadaşlarıyla verdiği pozları yayınlarken bazen de eşi ve çocuklarıyla çektiği fotoğrafları da paylaşıyor.

Ünlü isim, son olarak 22 yıldır birlikte olduğu eşinin doğum gününü kutladı.

Ergenekon ile çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan oyuncu, paylaşımına; "İyi ki doğdun can yarım, yol arkadaşım, sevdiğim. Bir ömrü taşlı taşsız yollarda, senle yürümek dileğiyle seni seviyorum" notunu düştü.

Kaynak: CNN TÜRK