Yarışa çok iyi başlayan Üç Kız Kardeş dizisinden kötü haber! Seyirciler de inanamadı

Yarışa çok iyi başlayan Üç Kız Kardeş dizisinden kötü haber! Seyirciler de inanamadı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinden kötü haber. Reytinglerde dizi düşüşe geçti

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çekilen Üç Kız Kardeş dizisi büyük ilgiyle izleniyor. Dizinin Ayvalık'ta çekilmesi de ayrı bir güzellik oluşturdu. Ege kasabalarına Türkiye genelinde yoğun bir ilgi var.

Diziyi izleyenler Ayvalık'ın eşsiz güzelliğiyle büyüleniyorlar.

Dizinin hikayesi de oldukça etkileyici.

İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş kitabından uyarlanan dizi, Kanal D ekranlarında Salı Akşamları yayınlanıyor.

Üç Kız Kardeş dizisi reytinglere oldukça iddialı başlamıştı. Zirvede olan Üç Kız Kardeş dizisi nedendir bilinmez reyting kaybı yaşamaya başladı.

ACUN ILICALI'NIN KARŞISINDA YARIŞI KAYBETTİ

Üç Kız Kardeş dizisi yayınlanan her bölümüyle fırtınalar estirirken nedendir bilinmez yayınlanan son bölümde zirveyi başka bir yapıma kaptırdı. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelen program zirveye oturdu.

Televizyon gazetesinde yer alan habere göre; İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ekrana sessiz sedasız gelmiş ve reyting listelerinde 3-4 haftalık yükselişin ardından zirveye oturmuştu. Herkesi şaşırtan bu sıçrayışla birlikte Salı akşamlarının birinciliğini Destan dizisinden alan Kanal D dizisi, son yayınlanan bölümü ile tahtını kaptırdı!

Bu hafta 7. bölümü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, tv8’de ekrana gelen Survivor’ın ardından Total, AB ve Abc1 kategorilerinin hepsinde 2. sırada yer alabildi.

ÖNÜMÜZDEKİ BÖLÜMLERDE YÜKSELİŞ GELEBİLİR

Öte yandan önümüzdeki bölümlerde Üç Kız Kardeş dizisi yine reytinglerde zirveye yerleşebilir. Çünkü dizinin hikayesi gerçekten de seyirciler tarafından çok beğenildi. Bu yüzden reyting düşüşüne seyirciler bile inanamadı.